Rodi

Manshanden al 24 jaar te vinden aan Dijkweg

Na 24 jaar staan de tuin- en parkmachines nog altijd uitgestald aan de Dijkweg, maar dan wat minder in het zicht. (Foto: De Andijker)

ANDIJK - Wie dacht dat Peter Manshanden vertrokken was van Dijkweg 321 in Andijk heeft het mis. Na 24 jaar staan zijn tuin- en parkmachines nog altijd uitgestald op deze plaats, maar dan wat minder in het zicht. En dat is niet erg, vindt hij. "Er zijn namelijk de laatste jaren heel wat inbraken geweest."

Tekst: De Andijker

De minitrekkers en werktuigen plus de tuin- en parkmachines stonden voorheen in de schuur aan de weg. In april vorig jaar is de werkplaats echter verbouwd tot showroom en is alles daar naartoe verhuisd. Daarnaast staat het nieuwe houten kantoor. "Het is nu veel compacter, ik kan meteen zien of er klanten zijn en mijn kantoor is ook vlakbij de werkplaats en showroom. Ik denk dat dit minder inbraakgevoelig is. We hebben tien inbraken gehad en in 2015 is zelfs drie keer ingebroken." Het terrein staat nu 24 uur per dag onder cameratoezicht. De minitrekkers van onder andere Iseki en Kubolta importeert Peter uit Japan. "Ze worden niet alleen in de tuin gebruikt, de vakantieparken hier in de buurt hebben ze ook, tuinders hangen er maaiers of een karretje achter en caravanstallingen gebruiken ze voor het verplaatsen van de caravans." Peter verkoopt ook Husqvarna-zitmaaiers, motormaaiers, en handgedragen tuingereedschappen zoals kettingzagen en motorzeisen. Naast de verkoop staan ook vier ZZP’ers klaar voor reparatie en onderhoud aan alle merken. "We kunnen de machines ophalen en zorgen er al 24 jaar voor dat eventuele problemen binnen 24 uur zijn opgelost." Verder is Manshanden ook officiële dealer van Husqvarna tuin- en parkmachines. "Husqvarna levert de beste kwaliteit en loopt in innovatie voorop. De accumachines zijn bij de handgedragen apparatuur erg in opkomst, dan heb je dus geen geknoei meer met benzine."
Manshanden tuin- en parkmachines is zes dagen per week geopend en te vinden aan Dijkweg 321 in Andijk. In de webwinkel zijn de handgedragen machines van Husqvarna te koop. Kijk op www.manshandentw.nl.

Artikel geplaatst op zondag 30 april 2017 - 06:00Reacties (0)


Reageer