Rodi

Aardbeiplantenverkoop bij ABZ Seeds Andijk

Particulieren zijn zaterdag 6 mei van harte welkom bij de aardbeiplantenverkoop van ABZ Seeds. (Foto: aangeleverd)

ANDIJK - ABZ Seeds in Andijk houdt zaterdag 6 mei om 10.00 uur weer haar jaarlijkse aardbeiplantenverkoop voor particulieren. Uit de voorjaarsproeven zijn dan weer mooie aardbeiplanten beschikbaar die verkocht worden voor het goede doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar De Zonnebloem afdeling Grootebroek. Zij bestaan binnenkort 65 jaar. "Wij ondersteunen met deze opbrengst de festiviteiten die zij hiervoor gaan organiseren. Zowel voor de gasten, maar ook voor alle bezoekvrijwilligers, chauffeurs en hun collectanten", laten ze bij ABZ Seeds weten.


ABZ Seeds is een Hollands veredelingsbedrijf welke zich volledig toelegt op de ontwikkeling van F1-hybride aardbeirassen, vermeerderd door zaad. "Wij werken hard om onze aardbeirassen een uitstekende smaak mee te geven. Daarnaast werken wij aan aardbeirassen met bloemen die zich onderscheiden in kleur, vorm en grootte."
Wie houdt er niet van aardbeien? Dit populaire, zachte fruit heeft terecht de bijnaam zomerkoninkje. In de zomermaanden zijn Nederlandse aardbeien volop verkrijgbaar en hebben ze een heerlijk zoete smaak. De aardbeirassen van ABZ Seeds zijn allen doordragend. Dit is handig; zo komen er vanaf het voorjaar tot diep in de herfst steeds weer nieuwe aardbeien aan de planten. Iedereen is zaterdag 6 mei van 10.00 tot 13.00 uur van harte welkom bij ABZ Seeds, Vleetweg 12 in Andijk.

Artikel geplaatst op vrijdag 28 april 2017 - 10:17Reacties (0)


Reageer