Rodi

USP Vastgoed slaat feestelijke paal van plan Mantelhof

USP Vastgoed heeft maandag 1 mei samen met de toekomstige bewoners de feestelijke paal van plan Mantelhof geslagen. (Foto: aangeleverd)

ANDIJK - Frank Nannings van USP Vastgoed heeft maandag 1 mei samen met de toekomstige bewoners de feestelijke paal van plan Mantelhof geslagen. Het slaan van de feestelijke paal is het startsein voor de bouw van het plan in Andijk. Het is een heugelijk moment voor de toekomstige bewoners die getuige zijn van de start van hun nieuwe woning.


Aansluitend aan het feestelijke moment zijn de genodigden informeel samen gekomen in het dorpscentrum van Andijk. Hier werd, onder genot van een hapje en drankje, een korte toespraak gehouden door de ontwikkelaar. Dit samenzijn was direct een ideale gelegenheid voor de toekomstige bewoners om elkaar beter te leren kennen.

Verloop plan Mantelhof

De woningen en kavels welke tot op heden in fase 1 in de verkoop gebracht zijn, bestaan uit: zeven kavels, vier hoekwoningen, zes tussenwoningen en acht twee-onder-één-kapwoningen. Om fase 1 te completeren zal medio deze zomer de laatste zes middenwoningen en twee hoekwoningen in de verkoop gebracht worden.

Artikel geplaatst op woensdag 10 mei 2017 - 13:38Reacties (0)


Reageer