Rodi

Tropische verrassingen op Tuinfair Midwoud
Thema driedaags festijn is 'Beach Edition'

(Foto's: aangeleverd)

MIDWOUD - De zon schijnt tijdens het pinksterweekend op zaterdag 3, zondag 4 en maandag 5 juni! Dan vindt de Tuinfair Midwoud plaats. Duizenden bezoekers kunnen tijdens dit driedaags evenement hun hart ophalen aan kunst, cultuur maar bovenal aan de enthousiaste standhouders die hun hoogwaardige producten vol trots presenteren. Kortom: een uitje om met het hele gezin van te genieten.


Deze zeventiende editie van Tuinfair Midwoud belooft een fantastisch evenement te worden. Op landgoed De Knap, al jaren het sfeervolle decor voor dit driedaags festijn, organiseert Tuinfair Midwoud dit jaar een weergaloze fair met als thema 'Beach Edition'. Rondom dit zonovergoten thema is genoeg te zien en te beleven. Zoals ook op de website vermeld staat: 'Waan uzelf op een tropisch warm eiland waar de zon altijd schijnt. Het zand verwarmt uw voeten en u wandelt langs de prachtige marktkramen van de lokale bevolking die vol heerlijke etenswaren liggen. Kleurrijke koopwaar wordt met veel liefde voor u gepresenteerd en exotische klanken vullen de ruimte. U kijkt uw ogen uit en geniet'.

Origineel

Editie 2017 wordt een Tuinfair vol tropische verrassingen. Originaliteit en exclusiviteit is waar de organisatie voor staat en met het thema Beach Edition doet de organisatie zijn uiterste best om er weer een fantastische Tuinfair van te maken. Niet voor niets is Tuinfair Midwoud volgens de organisatie al jaren de best bezochte tuinfair in Nederland. De organisatie blijft inventief en weet ieder jaar weer bezoekers en standhouders te enthousiasmeren.
Buitenleven

Tuinfair Midwoud is een waar paradijs voor iedereen die van het buitenleven houdt, maar er is veel meer dan dat. Denk aan muziek, workshops, theater, diverse stands met smakelijke delicatessen, kramen gevuld met streekproducten, maar ook met( kinder)kleding, sieraden, planten en bloemen, vintage & design, en kramen vol brocante snuisterijen en leuke geschenkartikelen. Ook dit jaar verrast de organisatie de bezoekers met een swingend muziekprogramma. Vanzelfsprekend zijn er voor de kinderen meer dan genoeg leuke activiteiten.
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Entree is vijf euro per persoon voor volwassenen. Kinderen tot en met twaalf jaar hebben gratis toegang. Tuinfair Midwoud, Landgoed De Knap, Tripkouw 2 in Midwoud. Meer informatie: www.tuinfairmidwoud.nl of kijk op Facebook.

Artikel geplaatst op zondag 28 mei 2017 - 06:00

Foto's