Rodi

Drukkerij de Letter breidt drukpersenpark uit en drukt ook in goud

Jeroen van Galen voor Drukkerij de Letter in Zwaagdijk. (Foto: aangeleverd)

ZWAAGDIJK - Drukkerij de Letter schafte binnen twee jaar een tweede Xerox Colorpress 1000 aan. Naast het conventionele drukken in offset (inkt) wordt het overgrote deel langzamerhand digitaal gedrukt. De drukkerij drukt zo’n zeventien jaar digitaal en daarom is veel ervaring in huis met deze vorm van produceren.


Met de nieuwe drukpers ontstaan nieuwe mogelijkheden. Op de eerste Colorpress zit een vijfde kleur, waarmee de drukkerij digitaal drukwerk voorziet van een glanzende blanke tonerlaag, die de attentiewaarde verhoogd en bij kaarten en uitnodigingen de foto’s nog mooier laat uitkomen. De nieuwste Colorpress heeft als vijfde kleur goud. Het drukwerk wordt uitgevoerd met vlakken, illustratie en teksten in een goudkleur. De drukkerij is hiermee uniek in West-Friesland en met recht de grootste digitale drukkerij van die regio.
Jeroen van Galen, directeur van Drukkerij de Letter is trots op deze volgende stap. Gestart in een oude bollenschuur, naar ondertussen elf jaar een mooi, eigen pand aan de Appelmarkt in Zwaagdijk. "Onze onderneming koerst op een jubileum af", meldt hij. "Volgend jaar bestaan wij dertig jaar. Een prestatie om trots op te zijn."
De drukkerij produceert van alles op drukgebied, van labels voor de telers tot prachtige full color brochures, 'mailingen' en boeken. Maar ook kaarten en uitnodigingen en die kunnen worden voorzien van een mooi goud accent.
Regelmatig grote oplagen digitaal drukwerk nodig? Neem vrijblijvend contant op met Jeroen van Galen van Drukkerij de Letter via tel. 0228-564555 en word verrast door de mogelijkheden en scherpe prijzen.

Artikel geplaatst op vrijdag 16 juni 2017 - 20:23

Foto's