Rodi

Nostalgisch Hartje Hoorn

Een ware beestenboel tijdens de wekelijkse woensdagmarkt in Hoorn. (Foto: aangeleverd)

HOORN - Naast de curiosa-, kunst-, boeken- en creatiefmarkt staat 2 augustus het paard centraal. Op de Gedempte Turfhaven vindt een programma plaats met ringsteken voor authentiek gerij en diverse demonstraties met Friese paarden.


Het Historisch Fietsgenootschap is ook aanwezig. Iedereen kan genieten van veel muziek in de stad. Dit varieert van accordeonisten en trekzakspelers, harpisten en fluitisten tot een Middeleeuws gezelschap.
Vergeet niet een bezoek te brengen aan de Proef- en Beleefmarkt op de Roode Steen. Het is daar zo gezellig met lekker eten en drinken en leuke muziek.
De markt duurt van 10.00 tot 17.00 uur en het paardenevenement vindt van 12.00 tot 16.00 uur plaats. Uiteraard is de toegang gratis.
In verband met de kermis wordt woensdag 30 augustus weer een Woensdagmarkt gehouden. Het is dan tijd voor de Hoornse Beestenboel en de Ponydag.
Meer informatie? Hou de Facebookpagina ikhouvanhoorn in de gaten, daarop worden regelmatig updates gepubliceerd. Bovendien vindt u daar informatie over alle activiteiten en evenementen die in Hoorn plaatsvinden.

Artikel geplaatst op donderdag 27 juli 2017 - 15:27