Rodi

Snelle groei van TOP-Sportmassage

Het team van vakkundige medewerkers van TOP-Sportmassage. (Foto: aangeleverd)

MIDWOUD / WESTWOUD - De opleidingen en cursussen die TOP-Sportmassage in Midwoud aanbiedt zijn erg populair. Om in de groeiende vraag te voorzien wordt in augustus een derde vestiging geopend.


Begin 2015 startte in Midwoud de eerste groep cursisten met de opleiding Sportmassage. Hierna volgden nog vele lichtingen en meer dan 95 procent behaalde na het eerste examen het landelijk erkende diploma. De kortlopende cursussen bleken ook een schot in de roos en de behoefte aan extra ruimte nam toe. Daarom werd onlangs een tweede locatie geopend in Westwoud. Daar blijft het echter niet bij. Vanaf augustus wordt nog een derde vestiging in gebruik genomen in Purmerend. Er kunnen nieuwe cursussen en opleidingen worden gevolgd die bij andere aanbieders nog niet zijn ontwikkeld. Zo komt er een verdieping/vervolg-opleiding in de sportmassage via andere technieken en worden andere cursussen uitgebreid. Een van de nieuwe cursussen richt zich op het begeleiden en coachen van mensen met een burn-out of spanningsklachten.
Inge van Kerkhof, de initiatiefneemster en eigenaar, werkt met veel plezier en heeft veel aandacht voor de mens achter de klacht. Meer informatie: 06-55732051 of info@top-sportmassage.nl.

Artikel geplaatst op zondag 30 juli 2017 - 06:00