Rodi

Midgetgolf en zo veel meer

Nieuw bij 'Wat Aars' is poolball, een combinatie van pool en voetbal op een veld van 8 bij 4,5 meter. (Foto: aangeleverd)

ONDERDIJK - Al bijna veertig jaar is midgetgolf een begrip in Onderdijk. Bij recreatiebedrijf 'Wat Aars' kunnen bezoekers inmiddels veel meer ondernemen dan midgetgolfen alleen. Nieuw dit seizoen is poolball, een combinatie van pool en voetbal op een veld van 8 bij 4,5 meter. Een levensgrote pooltafel!

De afgelopen jaren is er een nieuwe 18-holes midgetgolfbaan aangelegd en is het terrein volledig opnieuw en sfeervol ingericht. Behalve midgetgolf, is er een 18-holes biljartgolf-parcours: midgetgolfen op tafelhoogte met een keu in plaats van een stick. En dan is er nog curling; kortom voor ieder wat wils.
De knusse feestzaal en het ruime terras maken 'Wat Aars' tot de ideale locatie voor verjaardagen, familie-uitjes, bedrijfsuitjes, bruiloften en noem maar op. Op het zonnige terras kan iedereen heerlijk vertoeven met een drankje, een buffet of lekkere barbecue.
Er zijn diverse arrangementen met als bekendste het 'Goineg Daggie Keut' (Onderdijk wordt in de volksmond ook wel Keut genoemd, red.). De activiteiten bij 'Wat Aars' zijn inbegrepen, maar ook de paardentram, een vaartocht met tuindersschuit en/of een fietstocht. En aansluitend een heerlijk diner.
Er staan diverse arrangementen op de website (www.wataars.nl) en bij wie het toch 'effe aars' moet, wordt er graag meegedacht! Recreatiebedrijf 'Wat Aars' heet jong en oud van harte welkom!

Artikel geplaatst op maandag 07 augustus 2017 - 12:06