Rodi

't Singeltje Bloemen en Planten viert jubileum

Eigenaresse Connie Hoogewerf gaat elke dag met veel enthousiasme en plezier naar haar winkel. (Foto: aangeleverd)

MEDEMBLIK - Connie Hoogewerf, eigenaresse van 't Singeltje Bloemen en Planten in Medemblik, viert deze maand haar 35-jarig jubileum in het bloemenvak. Al van jongs af aan voelde zij zich helemaal thuis tussen de bloemen. Het werd haar passie. Zaterdag 2 september wordt het jubileum in de winkel samen met alle klanten gevierd met onder andere workshops, een pluktuin en natuurlijk lekkere hapjes en drankjes met een bloemige twist. Iedereen is van harte welkom!


De liefde voor het bloemenvak is al op jonge leeftijd ontstaan. In de bloemenzaak van haar ouders aan de Westersingel is deze liefde verder gegroeid, waarop Connie op achttienjarige leeftijd besloot de zaak voort te zetten. Dit is doorontwikkeld in een driedaagse standplaats en een eigen bloemenlijn voor supermarkten. Tien jaar geleden las Connie dat haar droomlocatie te huur stond, hierop werd het roer omgegooid en Connies droom werkelijkheid. Een goede keuze, want tot op de dag van vandaag gaat zij met veel enthousiasme en plezier naar haar winkel.
In ’t Singeltje is een breed assortiment aan bloemen en planten te vinden. Deze worden door Connie op de Bloemenveiling Ede zelf geklokt, waardoor er elke dag verse aanvoer is. Bij binnenkomst raken klanten meteen geïnspireerd door de vele kleuren en geuren. Op verzoek maakt Connie allerlei vormen van creatief bloemwerk. Daarnaast zijn rouw- en trouwarrangementen haar specialiteit. Ook verzorgt ’t Singeltje het hele jaar door creatieve workshops passend bij het seizoen. Een aanrader als vriendinnen-, vrijgezellen- of familiedag. Voor zowel bedrijven als particulieren biedt ’t Singeltje bloemenabonnementen aan, waarbij veel verschillende mogelijkheden zijn. Kom voor meer informatie langs in de winkel. Er is altijd tijd voor een praatje, want persoonlijke aandacht staat hoog op de prioriteitenlijst.
Voor het feestelijke jubileumfeest op zaterdag 2 september zijn verschillende leuke activiteiten bedacht. Zo is er voor kinderen een doorlopende workshop bloementaart maken inclusief limonade. De kosten zijn 2,50 euro. In de winkel wordt verder een pluktuin gerealiseerd waar klanten hun eigen boeket kunnen samenstellen voor een bijzonder jubileumprijsje. Het geheel wordt omlijst door hapjes met een bloemige twist. Dit alles en meer tussen 9.00 en 16.00 uur in de winkel aan de Nieuwstraat 32a in Medemblik. Telefoon: 0227-547441. Kijk voor meer informatie op www.singeltje.com.

Artikel geplaatst op donderdag 31 augustus 2017 - 06:00Reacties (0)


Reageer