Rodi

Openingsweekend bij de Schoof

Zaterdag 16 september staat de Schoof 's middags in het teken van Minions. (Afbeelding aangeleverd)

WERVERSHOOF - De Schoof aan het Kerkelaantje 1 in Wervershoof houdt van vrijdag 15 tot en met zondag 17 september een openingsweekend. Voor jong en oud is een mooi programma samengesteld.


Vrijdag 15 september is iedereen die van een goed staaltje muziek houdt van harte welkom. Drie verschillende bands treden vanaf 20.00 uur op: Revive Coverband, Moers en 4 Tinten Grijs. De Revive Coverband speelt nummers uit de jaren vijftig en zestig, Moers komt met Nederlandstalige muziek uit de jaren tachtig en negentig en 4 Tinten Grijs speelt allerlei klassiekers. Deze Music Night duurt tot 01.00 uur. De entree is drie euro.
Zaterdag 16 september is het van 14.00 tot 16.00 uur Minion-middag. Deze middag staat geheel in het teken van de gele mannetjes uit de films 'Verschrikkelijke Ikke' en natuurlijk de Minions. Kinderen kunnen spelletjes doen, knutselen en zich laten schminken.
Zondag 17 september staat van 13.30 tot 17.00 uur 'Muziek doet er toe!' op het programma. Muziekschool Oostelijk Westfriesland (MOW) en Stichting Muziekschool Stedebroec (SMS) openen deze dag in samenwerking met de Schoof een nieuw cultureel jaar. Vanaf 13.30 uur kunnen bezoekers genieten van de jeugdafdeling van muziekvereniging St. Caecilia, het senioren-ensemble De Belano, De Slag om Westfriesland, de L-start Big Band en het optreden van dansschool Move uit Opperdoes. Daarnaast wordt de schijnwerper gericht op een veelbelovend talent. Daarnaast hebben bezoekers de gelegenheid om kennis te maken met de verschillende activiteiten van de Schoof, bijvoorbeeld creatief bezig zijn met kaarten, mindfulness, paaldansen of het Repair Café. Maak kennis met deze activiteiten door middel van gratis workshops.

Artikel geplaatst op zondag 10 september 2017 - 06:00Reacties (0)


Reageer