Rodi

Open dag De Dars

WERVERSHOOF - De zomer loopt ten einde, tijd om de vakantiekilo’s er af te trainen en de conditie weer op te bouwen! Kom zondag 17 september naar de open dag van sport- en wellnesscenter De Dars in Wervershoof en profiteer van de open-dagactie.


Verantwoord sporten is belangrijk. Daarom worden sportdoelen altijd met de fitnesscoach besproken. Onder professionele begeleiding worden de sportdoelen behaald omdat iedere zes weken een afspraak gemaakt wordt. Tijdens deze afspraak wordt het trainingsschema bekeken en waar nodig aangepast. Ook wordt een meetafspraak ingepland en kan de conditie getest worden met de fitheidstest. Door de ruime openingstijden is het mogelijk om het sporten breed in te plannen.
Wie zich zondag 17 september tussen 10.00 en 15.00 uur als nieuw lid inschrijft, betaalt geen inschrijfkosten ter waarde van 35 euro. Daarnaast ontvangen nieuwe leden een De Dars-sporttas én zij mogen een cadeau uitzoeken: een Rituals Hammam-cadeauset of een Activity Tracker! Met deze armband kun je je activiteiten, calorieverbruik en slaappatroon volgen.
Vanaf 1 oktober start De Dars met een nieuwe groepsles: kickboksen. Deze les begint met een gezamenlijke warming-up en daarna volgt de kerntraining. Aan de hand van verschillende kickbokstechnieken zijn de deelnemers bezig met het in shape brengen van hun lichaam, samen met een sparringpartner. Er wordt aandacht besteed aan het aanleveren van de technieken en zelfverdediging. Het is een training die iedereen op zijn eigen niveau kan uitoefenen. De kickboksles is elke week op de vrijdag om 19.00 uur.
De Dars is te vinden aan de Europasingel 114 in Wervershoof. Kijk voor meer informatie op www.dedars.nl. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Kijk op twitter (@dedars), Instagram en Facebook.

Artikel geplaatst op maandag 11 september 2017 - 11:46Reacties (0)


Reageer