Rodi

PK Deuren specialist in garage- en bedrijfsdeuren

WERVERSHOOF - PK Deuren, specialist in garagedeuren en bedrijfsdeuren, groeit gestaag door. Sinds de verhuizing naar een groter pand met showroom wisten vele klanten het bedrijf te vinden.


Eigenaar Paul Kersting legt uit dat de vraag naar een kwalitatief goede deur toeneemt. "Klanten willen immers een goedwerkende garagedeur voor jaren. In ons assortiment hebben wij verschillende kwaliteitsmerken waaronder Teckentrup ,Hörmann en Novoferm. Nieuw is onze huismerkdeur; een kwalitatief goede deur voor een aangename prijs. Voor onze klanten is een gezellige showroom gerealiseerd. Daar kunnen zij de verschillende garagedeuren vrijblijvend bezichtigen. Onder het genot van een kopje koffie leggen wij de klant graag de mogelijkheden uit. De showroom is op afspraak geopend, ook in de avond en weekend is geen probleem.Bellen voor een afspraak is mogelijk via 06-1804134."

Scherp geprijsd

"Natuurlijk zijn de garagedeuren ook zeer scherp geprijsd", vervolgt Kersting. "Dus er is altijd wel wat voor uw gading bij. Ook onze huismerk-garagedeuren zijn kwalitatief bijzonder goed en altijd 40 mm dik geïsoleerd voorzien van rondom goed sluitende rubberafdichtingen. Ook tussen de panelen zit een afdichting om een goede isolatie te verkrijgen." PK levert en repareert deuren in alle vormen en maten. Van brandwerende deuren tot industriedeuren. Deze specialist werkt aan bedrijfsdeuren, garagedeuren, rolluiken en zonwering en is tevens dealer van Teckentrup Hörmann en Novoferm, en levert onderdelen voor alle merken. "Nieuw zijn de huismerkdeuren die wij nu voor een speciale actieprijs aanbieden van voor 999 euro all in. Dus inclusief montage-aandrijving en btw. Vraag vrijblijvend naar de actie-maten en -voorwaarden. Tevens is het bedrijf zeer actief in het repareren en onderhouden van alle typen en merken bedrijfsdeuren en garagedeuren. Door de enorme ervaring van meer dan twintig jaar weet PK Deuren elke storing of reparatie snel en vakkundig op te lossen voor een aangename prijs. Ook voeren zij het preventief onderhoud en de verplichte keuring aan de deur vakkundig uit met (indien nodig) een eerlijk reparatieadvies.
PK Deuren, Handelsweg 1a, Wervershoof. Showroom op afspraak geopend. Bel 06-18041349. Meer informatie: Info@pkdeuren.nl en www.pkdeuren.nl.

Artikel geplaatst op zondag 17 september 2017 - 06:00