Rodi

Magazijnleegverkoop bij EP:Beerepoot

Televisies, wasmachines, stofzuigers, koelkasten, drogers, inbouwapparatuur, koffiemachines en audio gaan weg tegen bodemprijzen. (Foto: aangeleverd)

ZWAAGDIJK-OOST - De deuren van het magazijn in Zwaagdijk-Oost zijn zondag 24 september geopend voor de populaire Magazijnleegverkoop van EP:Beerepoot. Acht dagen lang extreem hoge kortingen op elektronica van topmerken! Wees er snel bij, want deze dagen wordt het op is op-principe gehanteerd.


Het gehele magazijn wordt opgeruimd om plaats te maken voor de allernieuwste modellen en dat levert grootse aanbiedingen op. Televisies, wasmachines, stofzuigers, koelkasten, drogers, inbouwapparatuur, koffiemachines en audio gaan weg tegen bodemprijzen. Liebherr, Bosch, Samsung, Siemens, Philips, Miele, HEOS, Sonos, Bose, Sony, LG, Jura, AEG en vele andere A-merken zijn aanwezig.
Keer op keer is de Magazijnleegverkoop een groot succes en weten vele klanten de weg naar het magazijn van EP:Beerepoot te vinden. De reden dat zij komen? Dat zijn niet alleen de spectaculaire kortingen, maar ook het uitgebreide advies, de ongekende service en garantie die zij van EP:Beerepoot gewend zijn. Een mooie aankoop gedaan, maar geen ruimte in de auto? Maak dan zondag 24 september gratis gebruik van de Mercedes-bussen van Gomes!
Van zondag 24 september tot en met zondag 1 oktober is iedereen van harte welkom in het magazijn aan de Bollenmarkt 15 in Zwaagdijk-Oost (WFO-terrein). Op beide zondagen is het magazijn van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Van maandag 25 september tot en met zaterdag 30 september zijn klanten van 10.00 tot 18.00 uur welkom.

Artikel geplaatst op zondag 24 september 2017 - 06:00