Rodi

PlexR-behandeling bij Natuurlijk Jong!
Nieuwe huidbehandeling met langdurige resultaten

Naast boven- en onderooglidcorrecties wordt de PlexR ingezet bij veel verschillende indicaties, zoals het verwijderen van pigmentvlekjes, plekjes, diverse rimpelbehandelingen en het verstevigen van de kaak. (Foto: aangeleverd)

MIDWOUD - Natuurlijk Jong! voert al jarenlang diverse huidverbeterende behandelingen uit, zoals chirurgische ingrepen, injectiebles en PlexR Soft Surgery. De naam Natuurlijk Jong! staat tevens voor de missie met de twee belangrijkste doelen. Ten eerste streeft Natuurlijk Jong! er altijd naar om de positieve karakteristieken van een cliënt op te frissen voor een uitgerust en vooral natuurlijk resultaat. Daarnaast staat de familienaam de Jong voor een eerlijke, persoonlijke benadering.


"We vinden het erg belangrijk om een duurzame vertrouwensrelatie op te bouwen met cliënten, waarin we iedere cliënt eerlijk advies geven en in overleg tot passende zorg komen. Daar zie je onze huisartsachtergrond in terug." De PlexR-behandeling behoort tot de nieuwste generatie huidbehandelingen waarbij langdurige resultaten kunnen worden bereikt. Naast boven- en onderooglidcorrecties wordt de PlexR ingezet bij veel verschillende indicaties zoals verwijderen van pigmentvlekjes, plekjes, diverse rimpelbehandelingen (rokerslijntjes, frons- en voorhoofdslijnen, kraaienpootjes, neuslippenplooi, marionetlijnen), het liften en verstevigen van de kaak, wangen en de hals. Het liften van kaak, wangen en hals middels de PlexR geeft een heel natuurlijke verjonging en verbetering van de huid, niet alleen verstrakking. Daarnaast wordt de PlexR ook ingezet om een touch-up te doen, enige tijd na een chirurgische ooglift of om bijvoorbeeld oneffenheden van het litteken te corrigeren. In de loop der jaren na een chirurgische ooglidcorrectie gaat het ooglid toch weer wat hangen, de huidveroudering gaat immers door. Dat kleine huidplooitje is nog niet genoeg om een chirurgische ingreep te herhalen, maar met de PlexR is het eenvoudig en snel op te frissen. Kortom, de mogelijkheden met PlexR zijn groot!
Cliënten kunnen terecht bij een van de artsen van Natuurlijk Jong voor een gratis vrijblijvend adviesgesprek. De kliniek is te vinden aan de Korteling 1 in Midwoud. Meer informatie: www.natuurlijkjong.nl.

Artikel geplaatst op zondag 15 oktober 2017 - 06:00