Rodi

'Normale' editie Snertpop met 'Adele' en Lucas Hamming

The Dirty Daddies op Snertpop 2016. (Foto: Henk Avis)

MIDWOUD - 'Snertpop, de normale editie'. Onder die noemer wordt het muziekfestival in Midwoud zaterdag 4 november gehouden. Met op de bühne in Sporthal De Tripkouw de Normaal-tributeband Ff Normaal, Lisa Loïs sings Adele, Lucas Hamming en DJ Jory. De kaartverkoop is in volle gang.


Na het lustrum van vorig jaar is Snertpop toe aan editie 11. En omdat Snertpop van zichzelf al bijzonder genoeg is, beleeft het dit jaar een ‘normale editie’. Met een knipoog naar de Achterhoekse formatie rondom Bennie Jolink, die ruim twintig jaar Midwoud op zijn kop zette. Zo opent Ff Normaal de avond. Deze formatie is ontstaan door het enthousiasme van enkele muzikale Normaal-fans uit Oost- en Midwoud, die het repertoire van de Achterhoekers op akoestische wijze ten gehore brengen. Ook met de komst van Lisa Loïs en Lucas Hamming is het bestuur van Stichting Snertpop verguld. Loïs, in het verleden winnares van X-Factor, vertolkt op briljante wijze alle hits van Adele. Hoewel nog maar 23 jaar oud, draagt Lucas Hamming toch al aardig wat ervaring met zich mee. In augustus 2014 werd Hamming uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Tegelijkertijd werd zijn single Mojo Mischief uitgeroepen tot 3FM Megahit. Later was hij de ‘huisband’ van De Wereld Draait Door en speelde hij in 2016 op Pinkpop. De in West-Friesland wereldberoemde DJ Jory uit Nibbixwoud besluit de avond met het Abnormale Uur. Dat houdt in: voetjes van de vloer en handen in de lucht. Als klap op de vuurpijl tovert het bestuur van Snertpop nog een surprise-act uit de hoge hoed.
Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.snertpop.nl en bij café De Post, Tripkouw 28 in Midwoud. De prijs bedraagt 18 euro in de voorverkoop en 22 euro aan de deur.

Artikel geplaatst op zaterdag 28 oktober 2017 - 16:27