Rodi

Aantrekkelijke winteracties bij NIWA Motorservice

NIWA verzorgt kleine en grote winterchecks aan de motor. (Foto: Rodi Media/EH)

ZWAAGDIJK - De winter is de ideale periode voor onderhoud. Elk najaar komt NIWA Motorservice in Zwaagdijk met de winteracties, in combinatie met winteronderhoud.


Het kwik daalt, de dagen worden korter. De nachtmerrie van de motorrijder is weer in aantocht: pekel! Een periode waarbij het gros van de motorrijders, op een enkeling na, zijn tweewieler laat staan voor een ander vervoersmiddel. Een motor die je ’s zomers tot in detail staat te poetsen laat je natuurlijk niet verpieteren in de winter. Het beste is om de motor te stallen op een droge, verwarmde locatie. Wie hiervoor geen mogelijkheden heeft, kan terecht bij NIWA Motorservice. Bovendien geeft NIWA klanten de gelegenheid dit te combineren met een winterbeurt voor de motor, zodat zij tijdens het voorjaar gewoon lekker kunnen rijden (en poetsen).
NIWA biedt de volgende mogelijkheden: een kleine wintercheck vanaf 149 euro (motorstalling één euro per dag) of een grote wintercheck vanaf 249 euro (inclusief motorstalling voor drie maanden plus een haal- en brengservice binnen een straal van dertig kilometer).
Meer informatie? NIWA Motorservice is te vinden aan de Tulpenmarkt 1 in Zwaagdijk. Telefoon: 0228-564000. Kijk ook op www.niwa.nl.

Artikel geplaatst op zaterdag 28 oktober 2017 - 15:47