Rodi

Advertorial
Vuurshow tijdens Lichtjesavond Stoommachinemuseum

Kom ook naar de spectaculaire Lichtjesavond van het Stoommachinemuseum in Medemblik. (Foto: aangeleverd)

MEDEMBLIK – Het Stoommachinemuseum sluit het stoomseizoen zaterdag 4 november om 20.30 uur af met een spectaculaire vuurshow tijdens Lichtjesavond. Deze show wordt uitgevoerd door vuurartiesten. Zij voeren adembenemende acts op, zoals vuurspuwers die metershoge vlammen blazen, vuurwaaiers, vuurfakkels, spannende muziek en choreografie. Een spektakel voor bezoekers van jong tot oud.


Tijdens Lichtjesavond zijn het museum, de machinetuin en de baggermolen met vele honderden lampjes sprookjesachtig verlicht. Vanaf de dijk is het museum in het monumentale Stoomgemaal al van verre in de duisternis te zien. Ensemble Heksenketel luistert de avond op met vrolijke muziek. De groep bestaat uit acht muzikanten, die diverse instrumenten bespelen en pop, country en folk ten gehore brengen.

De vuurshow vindt plaats op het buitenterrein bij de baggermolen. Bij slecht weer wordt een alternatief optreden gehouden in het museum. Overdag is natuurlijk ook iedereen welkom van 10.00 tot 17.00 uur, vanaf 19.00 uur opent het museum de deuren voor de 'grande finale'.

Met Lichtjesavond sluit het stoomseizoen, maar in de kerstvakantie staat het Stoommachinemuseum, Oosterdijk 4 in Medemblik weer een aantal dagen onder stoom.

Kijk voor alle activiteiten: www.stoommachinemuseum.nl

Artikel geplaatst op zondag 29 oktober 2017 - 10:36