Rodi

Naadloze wandbekleding bij Sinnige In's en Out's

NIBBIXWOUD - Sinnige In’s & Out’s in Nibbixwoud is gespecialiseerd in het aanbrengen van naadloze textiele wandbekleding. Deze wandkleding is volkomen naadloos omdat het in één stuk over een wand gelijmd wordt. Het resultaat is een prachtige wand die er na jaren nog steeds netjes en strak uit ziet.


Een gemiddelde woonkamer wordt in één dag geplakt. Ook een enkele wand in de woonkamer behoort tot de mogelijkheden. In het werkproces werkt Sinnige zo netjes mogelijk en nadat de wandbekleding is aangebracht, kan de kamer direct weer ingericht worden. De wandbekleding is gemaakt van textiel en heeft een behandeling ondergaan waardoor de wanden vuilafstotend en goed behandelbaar zijn tegen vlekken. Verder is de wandbekleding geluidsabsorberend wat de akoestiek in de ruimte ten goede komt. Om een duidelijk beeld te kunnen laten zien van de wandbekleding toont Sinnige In's en Out's in de showroom in diverse toonkamers de diverse varianten. Klanten krijgen zo een goed beeld van de warme uitstraling die de wandbekleding met zich meebrengt.
Sinnige In's en Out's nodigt iedereen uit voor het open huis op zaterdag 11 en zondag 12 november van 11.00 tot 17.00 uur. De showroom is voor deze gelegenheid ondergedompeld in een gezellige herfstsfeer. Zelf al behang uitgezocht en op zoek naar een ervaren behanger? Ook dan kunnen klanten bij Sinnige terecht. Het adres is Overspoor 21 in Nibbixwoud. Meer informatie: www.naadlozewandbekleding.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 09 november 2017 - 09:41