Rodi

Hèt Café van Wervershoof geeft vervolg aan Comedy Show

WERVERSHOOF - Het eerste jaar Comedy Show was overweldigend in Hèt Café van Wervershoof. Reden te meer voor het café aan Dorpsstraat 76 om er het komende seizoen een vervolg aan te geven. Elke vierde woensdag-lachdag van de maand is het raak. Comedy-Inc. zorgt voor de standuppers en een master of ceremony en Hèt Café zorgt voor de inwendige mens.


De samenwerking met Comedy-Inc. is een goede gebleken. De standuppers hebben het achtercafé van Hèt Café vorig jaar ervaren als een mooi podium voor hun show. Het publiek zat gemiddeld genomen op een getal van veertig personen per Comedy Show-avond. De drempel is dan ook laag, de entree is gratis en iedereen is welkom want lachen is nu eenmaal gezond; daar werkt Hèt Café maar al te graag aan mee! De eerstvolgende Comedy Show is woensdag 22 november.
Ook is er elke vierde vrijdag van de maand ‘4 de Vrijdag‘. Onder het genot van muziek van de dj - die vinylplaatjes draait - begint deze VrijMiBo na het werk van 17.00 tot 19.00 uur met bier/fris/wijn/jillz voor 1,50 euro. En natuurlijk is er op deze vrijdag ook een daghap (12 euro). De '4 de Vrijdag' VrijMiBo's vallen dit jaar op 24 november en 22 december. Meer informatie: www.hetcafevanwervershoof.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 22 november 2017 - 14:52