Rodi

Tankbeurt bij AVIA Xpress: korting én altijd prijs

Tankstation AVIA Xpress is open en klanten profiteren van diverse lucratieve acties! (Foto: aangeleverd)

MEDEMBLIK – Het tankstation AVIA Xpress aan de kruising van de Markerwaardweg/Almereweg is open en klanten profiteren tijdelijk van diverse lucratieve acties. Op elke moment van de dag de auto voltanken. Dat is pas makkelijk!


Dat AVIA Xpress open is, wil Jan Willem Helsloot niet ongemerkt voorbij laten gaan. “Automobilisten tanken 24 en 25 november, 1, 2, 8 en 9 december tot 25 cent korting per liter. Maar dat is nog niet alles! Altijd prijs met het Rad van Avontuur na een tankbeurt op deze dagen van 11.00 tot 17.00 uur, uitgereikt door de dames van het promotieteam, en extra voordeel met de Avia Waspas. Men kan gebruik maken van onze ultramoderne wasstraat of was de auto in één van de drie wasboxen. De klant kan de auto stofzuigen en de banden oppompen.”
Klanten kunnen bij AVIA Xpress terecht voor euro95 loodvrije benzine, diesel, adlue (voor vrachtwagens) en premium benzine en diesel.
Tip voor de zakelijke ondernemer! Combineer de AVIA Tankpas en Waspas, daar is veel voordeel te halen. Of tank osmosewater, gedemineraliseerd en schoon water, dat geen vlekken en/of strepen achterlaat, wat onder meer bijzonder geschikt is voor glazenwassers en schoonmaakbedrijven.
Wie interesse heeft in de AVIA Tank- en Waspas of osmosewater wilt tanken, kan contact opnemen via tankpas@aviamarees.nl of tel. 06-10061023.
Tot ziens bij AVIA XPress, Schootsvel 1 in Medemblik!

Artikel geplaatst op maandag 20 november 2017 - 14:30

Foto's