Rodi

Tiende Dickens Kunst- en Kerstfair

Op deze markt vindt iedere bezoeker een passend kerstcadeau. (Foto: aangeleverd)

MEDEMBLIK - De tiende editie van de kerstmarkt in de rijkelijk versierde Bonifaciuskerk in Medemblik vindt vrijdag 8 en zaterdag 9 december plaats. Geniet van de gezellige kerstsfeer met een draaiorgel (vrijdag), de kerstman en elk uur een muziekoptreden.


Er is een grote diversiteit aan antieke kerstballen en kerstversiering, maar ook kunst, sieraden, galakleding, curiosa, brocante, diverse delicatessen en geschenkartikelen zijn op de markt te vinden. Binnen zijn meer dan vijftig kramen met mooie artikelen, terwijl kunstenaars hun werk tonen en natuurlijk ook verkopen. Ook buiten bruist het van levendigheid met diverse kramen en activiteiten en naast de kerk de schaatsbaan. Op deze markt vindt iedere bezoeker een passend kerstcadeau. In de foyer is het gezellig zitten onder het genot van een drankje en hapjes. Er is van alles te koop: van erwtensoep tot koffie met appeltaart, van een saucijzenbroodje tot een broodje gezond en van glühwein tot appelsap. De opbrengst is zoals altijd bestemd voor het onderhoud en de restauratie van het historische kerkgebouw. De markt wordt mogelijk gemaakt door de inzet van heel veel vrijwilligers.
Kom vrijdag 8 december van 14.00 tot 21.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur naar de Bonifaciuskerk aan het Kerkplein 9 in Medemblik. De entree is één euro, waarvoor elke bezoeker een gratis lot krijgt voor de loterij met mooie prijzen.

Artikel geplaatst op zaterdag 02 december 2017 - 11:18