Rodi

Magazijnleegverkoop bij EP:Beerepoot

EP:Beerepoot biedt acht dagen lang extreem hoge kortingen op elektronica van topmerken. (Foto: aangeleverd)

ZWAAGDIJK-OOST - De deuren van het magazijn van EP:Beerepoot gaan zondag 14 januari om 11.00 uur open voor de populaire magazijnleegverkoop. Acht dagen lang extreem hoge kortingen op elektronica van topmerken. Wees er snel bij, want deze dagen wordt het op-is-op-principe gehanteerd.


De altijd drukbezochte magazijnleegverkoop van EP:Beerepoot is inmiddels niet meer weg te denken. Het gehele magazijn wordt opgeruimd om plaats te maken voor de allernieuwste modellen en dat levert grootse aanbiedingen op! Wasmachines, drogers, (Oled)televisies, stofzuigers, koelkasten, inbouwapparatuur, koffiemachines en audio gaan weg voor bodemprijzen. Liebherr, Bosch, Samsung, Siemens, Philips, Miele, HEOS, Sonos, Bose, Sony, LG, Jura, AEG en vele andere A-merken zijn aanwezig. Keer op keer is de Magazijnleegverkoop een groot succes en weten vele klanten de weg naar het magazijn aan de Bollenmarkt in Zwaagdijk-Oost te vinden. De reden dat zij komen? Dat zijn niet alleen de spectaculaire kortingen, maar ook het uitgebreide advies, de ongekende service en garantie die zij van EP:Beerepoot gewend zijn. Een mooie aankoop gedaan, maar geen ruimte in de auto? Maak dan zondag 14 januari gratis gebruik van de Mercedes-Benz-bestelwagens van Gomes.
Van zondag 14 tot en met zondag 21 januari is iedereen welkom op Bollenmarkt 15 in Zwaagdijk-Oost (WFO-terrein). Beide zondagen is het magazijn van 11.00 tot 17.00 uur geopend. Van maandag 15 tot en met zaterdag 20 januari zijn klanten van 10.00 tot 18.00 uur welkom.

Artikel geplaatst op zondag 14 januari 2018 - 06:00