Rodi

Winterstoppop viert editie vijftien

Ook Joe's Massa komt tijdens deze vijftiende editie van Winterstoppop weer optreden. (Foto: aangeleverd)

WERVERSHOOF - Het is 28 januari alweer tijd voor de vijftiende editie van het gevarieerde muziekfestival Winterstoppop. De organisatie is wederom in handen van Stichting Music Events Wervershoof. Locatie: 't Fortuin in Wervershoof.


Nadat de nieuwe opzet van vorig jaar een succes is gebleken, gaat de organisatie er dit jaar weer met vol enthousiasme tegenaan. Uiteraard is er niets veranderd aan de welbekende Wervershoofse gezelligheid. Van 14.30 tot 00.15 uur is er non-stop muziek van getalenteerde muzikanten uit heel West-Friesland (en dit jaar ook nog van daarbuiten): negentien acts uit de regio, verspreid over de twee zalen van Café ‘t Fortuin in Wervershoof. Om 14.00 uur gaan de deuren open. Entree is 7 euro aan de deur.
Dit jaar zijn de volgende muzikanten vastgelegd: Joe's Massa, Brotherson, Daydream Heroes, Fireproof, Masja Verdonschot, Marlen, The Titanium White, Stereotypes, Joost Meester, Just Wednesday, L.A. Bluesband, Moers, Megan Fleur, Blue Flame, Swandalen, Kratje Bier, Drainage en De Edele Delen. Het thema is 'nummers uit 2004' en daarmee gaat 't Fortuin terug naar het jaar van de eerste editie van Winterstoppop. Denk hierbij aan nummers van Jet en Maroon 5, maar het kan ook zomaar zijn dat bezoekers de guilty pleasures van O-zone en Eamon voorbij horen komen. Kortom, genoeg keuze voor de Winterstoppoptoppers! Meer informatie: www.smew.nl.

Artikel geplaatst op maandag 22 januari 2018 - 13:17