Rodi

Openingsfeest voormalig gemeentehuis Andijk

Het voormalig gemeentehuis van Andijk is getransformeerd tot een appartementencomplex. (Foto: aangeleverd)

ANDIJK - Het bestuur van de Vereniging van Eigenaren (VvE) 'Middenweg 73' verzorgt donderdag 8 maart voor genodigden een openingsfeest van het appartementengebouw aan de gelijknamige Middenweg 73 in Andijk. Wethouder Tigges verricht de openingshandeling.


Op 5 juli 2013 is de overeenkomst tussen de Gemeente Medemblik en Botman Projectontwikkeling tot stand gekomen met als doel om het voormalig gemeentehuis van Andijk te transformeren in appartementen. Ruim een jaar later - in september 2014 - is er gestart met de bouwwerkzaamheden, waarna in maart 2015 aan de familie Butterman het eerste appartement is opgeleverd. Vervolgens werd twee jaar en negen maanden na deze oplevering het laatste appartement opgeleverd aan de familie Breedveld. Het eindresultaat is dat er dertien totaal verschillende luxe appartementen, vijf garages en tien parkeerplaatsen op eigen grond zijn gerealiseerd. De appartementen variëren qua grootte tussen 76 en 137 vierkante meter netto.
Het bereiken van deze mijlpaal wil het bestuur van de VvE Middenweg 73 vieren door middel van een feestelijke opening waarvoor alle bedrijven en personen, welke een rol bij de realisatie van het project hebben gespeeld, alsmede de naaste buren worden uitgenodigd. Om 15.00 uur vindt het ontvangst van de genodigden plaats, waarna om 15.20 uur de openingshandeling met enkele sprekers op het programma staat. Rond 15.40 uur is er een bezichtiging van het gebouw en enkele appartementen en om 16.30 uur is er nog een borrel met betrokken medewerkers en bewoners. Het bestuur kijkt uit naar een leuk en gezellig openingsfeest!

Artikel geplaatst op maandag 05 maart 2018 - 15:08