Rodi

PK Deurenservice: garage- en bedrijfsdeurenspecialist

WERVERSHOOF - PK Deurenspecialist in garage- en bedrijfsdeuren groeit gestaag door. Sinds de verhuizing naar een groter pand met showroom weten vele klanten het bedrijf te vinden. Eigenaar Paul Kersting legt uit dat de vraag naar een kwalitatief goede deur toeneemt. "Klanten willen immers een goedwerkende garagedeur voor jaren. In ons assortiment hebben wij verschillende kwaliteitsmerken waaronder Teckentrup, Hörmann en Novoferm. Voor onze klanten is een gezellige showroom gerealiseerd, waar zij de verschillende garagedeuren vrijblijvend kunnen bezichtigen. Onder het genot van een kopje koffie leggen wij graag de mogelijkheden uit."


"De garagedeuren zijn zeer scherp geprijsd", gaat Paul verder. "De geïsoleerde garagedeuren zijn altijd 40 mm dik en voorzien van rondom goed sluitende rubber afdichtingen. Ook tussen de panelen zit een afdichting om een goede isolatie te verkrijgen. PK levert en repareert deuren in alle vormen en maten, van brandwerende deuren tot industriedeuren." Deze specialist werkt aan bedrijfsdeuren, garagedeuren, rolluiken en zonwering en is tevens dealer van Teckentrup, Hörmann en Novoferm, en levert onderdelen voor alle merken. "Nieuw zijn onze deuren voor zelfmontage. Deze zijn voorzien van een duidelijke handleiding en door de handige doe-het-zelver makkelijk te monteren."

Reparatie en onderhoud

Tevens is het bedrijf zeer actief in het repareren en onderhouden van alle typen en merken bedrijfsdeuren en garagedeuren. Door de enorme ervaring van meer dan twintig jaar, weet PK Deuren de storing of reparatie snel en vakkundig op te lossen voor een aangename prijs. Ook voeren zij het preventief onderhoud en de verplichte keuring aan de deur vakkundig uit met (indien nodig) een eerlijk reparatie-advies.
PK Deuren, Handelsweg 1a in Wervershoof. De showroom is op afspraak geopend, ook 's avonds en in het weekend. Telefoon: 06-18041349. Kijk voor meer informatie op www.pkdeuren.nl.

Artikel geplaatst op zondag 25 maart 2018 - 06:00