Rodi

Begin motorseizoen goed bij NIWA Motorservice!

Diverse nieuwe modellen staan klaar bij NIWA Motorservice in Zwaagdijk. Kom een kijkje nemen. (Foto: aangeleverd)

ZWAAGDIJK - De motorfiets mag uit de winterstalling. Een goed moment om die te controleren na een periode van stilstand. Bij NIWA Motorservice kan men een gratis voorjaarscheck laten uitvoeren. Hierbij controleren de medewerkers het vervoersmiddel op maar liefst twintig aspecten, zodat de eigenaar met een veilig gevoel de weg op kan.


Tijdens deze check wordt onder meer de bandenspanning, het oliepeil, de kettingspanning en de accu onder de loep genomen. Is de motor al klaar voor komend seizoen? Doe mee aan de Angels & Heroes Tour 2018.
NIWA Motorservice start het motorseizoen met een ludieke actie. Het bedrijf houdt zaterdag 31 maart, in samenwerking met Suzuki, de Angels & Heroes Demodag. Kom proefrijden op verschillende modellen 2018 en rijd mee met de Angels & Heroes tour. Uiteraard is de tocht ook te rijden met een eigen motorfiets.
Voor beginnende motorrijders vindt, in samenwerking met rijschool Anton Reus, een opstapdag plaats. Beleef een eerste motorervaring bij NIWA Motorservice, onder toezicht van een ervaren instructeur. Voor de ervaren motorrijders beschikt de onderneming die dag over een Wheelie simulator. Welke held kan de Suzuki GSX-S 750 bedwingen?
Profiteer tot 15 april van 500 euro opstappremie in combinatie met een spectaculaire Suzuki belevenis. Hierbij keuze uit: twee tickets voor de MotoGP / British Superbikes, CRE/CRT circuit dag of een Suzuki Adventure weekend (alleen in combinatie met Adventure modellen).
Kom langs Tulpenmarkt 1 in Zwaagdijk of bel voor meer informatie naar tel. 0228-564000.
Tweede paasdag is NIWA Motorservice ook geopend.

Artikel geplaatst op woensdag 21 maart 2018 - 13:20