Rodi

BambooBaby introduceert duurzaam luierconcept

Inzetten voor een beter milieu? Lease duurzame, wasbare luiers bij BambooBaby in Zwaagdijk-Oost. (Foto: aangeleverd)

ZWAAGDIJK-OOST – Webshop BambooBaby.nl biedt de mogelijkheid om voor een vast bedrag per maand wasbare luiers te leasen voor lange termijn. Ouders profiteren van de voordelen van wasbare luiers en dragen actief bij aan een goed milieu.


Een leasepakket bestaat uit 25 tot 30 wasbare luiers, voor het gebruik van een lange periode, voor een vast bedrag per maand. Het leasepakket wordt volledig afgestemd op de wensen van de ouders, samen met een consulente. Het concept is flexibel; een paar keer per jaar kunnen de luiers gewisseld worden voor een ander model of maat. De luiers zijn voorgewassen en ouders kunnen er direct mee aan de slag. Deze leaseconstructie brengt geen enkel (financieel) risico met zich mee; er zijn geen borg- of instapkosten en is maandelijks opzegbaar. Het maandbedrag is vergelijkbaar met de kosten van wegwerpluiers.
Wasbare luiers zorgen voor een afvalreductie van een ton per kindje, per luierperiode. Daarnaast is de CO2 uitstoot 1,5 tot 2,5 keer minder dan bij het gebruik van wegwerpluiers, zelfs wanneer men het wassen en drogen van de luiers meerekent. Voor de productie van wasbare luiers worden geen bomen gekapt en de impact op landbouwgrond is vele malen lager.
Meer informatie over wasbare luiers of een gratis luierconsult? Stuur een e-mail naar info@bamboobaby.nl, bel 06-11404745 of kijk op www.BambooBaby.nl. BambooBaby is ook gespecialiseerd in herbruikbare menstruatieproducten en eco-vriendelijke verzorgingsproducten.

Artikel geplaatst op donderdag 05 april 2018 - 08:00