Rodi

Opening tweede salon Beauty by Wiestini

MEDEMBLIK - Op het Nieuwe Noord in Hoorn opende Beauty by Wiestini in 2016 haar deuren. Met trots wordt zaterdag 12 mei een tweede vestiging in Medemblik geopend, op de Oude Haven 25. Iedereen is deze dag tussen 12.00 en 16.00 uur van harte welkom om de nieuwe salon te komen bekijken.


In de salon in Medemblik kunnen klanten terecht voor wimperextensions, lash volume lifting, Beautybrows en andere wenkbrauwbehandelingen, tandenbleken en permanente make-up. Bovendien zijn in de salon ook BeautyBlossom (voor schoonheidsbehandelingen) en Odessa Nails & Beauty (voor nagelstyling en -verzorging) gevestigd.
Speciaal voor Moederdag heeft Beauty by Wiestini diverse leuke en aantrekkelijke acties: wimperextensions (one-by-one-techniek) voor 32,50 euro (in plaats van 47,50 euro), een schoonheidsbehandeling van negentig minuten voor 47,50 euro (in plaats van 62 euro) en veertig procent korting bij Odessa Nails & Beauty. Genoeg inspiratie voor een mooi Moederdagcadeau!
Tijdens de opening kunnen klanten rekenen op nóg meer leuke openingsacties en kortingsvouchers. Bovendien liggen deze middag voor de eerste dertig gasten goodiebags klaar. Kom langs aan de Oude Haven 25 in Medemblik. Telefoon: 06-18431004. Meer informatie: www.beautybywiestini.nl. Houd ook de Facebookpagina in de gaten. Afspraken kunnen overigens nú al ingepland worden!

Artikel geplaatst op zondag 06 mei 2018 - 06:00