Rodi

Tuinfair Midwoud: al jarenlang 'de best bezochte tuinfair in Nederland'

Het vier hectare grote landgoed De Knap is een mooi decor voor de ruim 150 standhouders die tijdens Tuinfair Midwoud hun diverse producten etaleren. (Foto: aangeleverd)

MIDWOUD - De achttiende editie van Tuinfair Midwoud - met als thema 'Film & Theater' - wordt wederom een groots evenement. Landgoed De Knap is de spectaculaire locatie voor de 'grootste Tuinfair van Nederland en België' en fungeert dit jaar letterlijk en figuurlijk als groots decor tijdens aankomend pinksterweekend 19, 20 en 21 mei.


Het vier hectare grote landgoed met de unieke West-Friese boerderij, oude boomgaard en groene weide is een mooi decor waar de ruim 150 standhouders met veel enthousiasme, aandacht en passie hun diverse producten etaleren. Tijdens de pinksterdagen kunnen bezoekers genieten van de vele kramen met uiteenlopende artikelen en producten uit heel Nederland zoals bloemen, tuinplanten, kunst, potterie, (tuin)gereedschappen, kleding, allerhande objecten voor in huis en creatieve producten. Uiteraard zijn er kramen met mooie brocante en curiosa, maar ook met lekkere streekproducten uit West-Friesland en ver daarbuiten. Daarnaast zijn er groots opgezette terrassen waar professionele horeca-exploitanten hun heerlijkheden presenteren. Tevens zijn er verschillende foodtrucks met gerechten uit verschillende werelddelen.
De organisatie bedenkt elk jaar een nieuw thema zodat er altijd een fris beeld ontstaat voor de trouwe bezoeker. Tuinfair Midwoud trekt ieder jaar duizenden bezoekers. Omlijst door muziek, film en theater belooft deze achttiende editie een mooi festijn te worden voor jong en oud.

Artikel geplaatst op maandag 14 mei 2018 - 12:05