Rodi

Tuinfair Midwoud in teken van 'film en theater'

Omlijst door muziek, film en theater belooft de achttiende editie een grandioos festijn te worden voor jong en oud. (Foto: aangeleverd)

MIDWOUD - De achttiende editie van de Tuinfair in Midwoud heeft als thema 'film en theater'. Het belooft 19, 20 en 21 mei (het pinksterweekend) weer een groots evenement te worden op landgoed de Knap.


Tuinfair Midwoud trekt ieder jaar duizenden bezoekers. Omlijst door muziek, film en theater belooft deze editie een grandioos festijn te worden voor jong en oud. Het vier hectare grote landgoed met de unieke West-Friese boerderij, prachtige oude boomgaard en groene weide is een wonderschoon decor waar de ruim 150 standhouders met enorm veel enthousiasme, aandacht en passie hun diverse producten etaleren. Tijdens de pinksterdagen kunnen bezoekers genieten van de vele kramen met uiteenlopende artikelen en producten uit heel Nederland zoals bloemen, tuinplanten, kunst, potterie, (tuin)gereedschappen, kleding, allerhande objecten voor in huis en creatieve producten. Uiteraard zijn er kramen met de mooiste brocante en curiosa, maar ook met heerlijke streekproducten uit West-Friesland en ver daarbuiten. Verder zijn er groots opgezette terrassen waar professionele horeca-exploitanten hun heerlijkheden presenteren. Ook zijn er verschillende foodtrucks met gerechten uit verschillende werelddelen.
De Stichting Tuinfair Midwoud presenteert zaterdag 19 mei een heuse drive-in-bioscoop op het landgoed. De klassieker 'Grease' wordt vertoond. Kaarten voor deze unieke beleving zijn te verkrijgen via de website van de tuinfair: https://tuinfairmidwoud.nl . De organisatie van Tuinfair Midwoud zou het leuk vinden wanneer de bioscoopgangers in stijl arriveren en oldtimers zijn daarbij dan ook meer dan welkom. De opbrengsten van de film worden gedoneerd aan de Hartstichting. Bestel snel een bioscoopkaartje en mis dit niet! De film begint om 21.45 uur. Vanaf 20.30 uur is het terrein geopend.
Landgoed de Knap is te vinden aan de Tripkouw 2 in Midwoud.

Artikel geplaatst op zondag 13 mei 2018 - 06:00

Foto's