Rodi

Advertorial
Opening restaurant Misfits; een droom die uitkomt

Het team van Misfits. Kom een kijkje nemen aan de Oosterhaven en bewonder het nieuwe interieur. (Foto: Vincent de Vries / Rodi Media)

MEDEMBLIK – De opening van restaurant Misfits vond vrijdag 18 mei plaats, in het pand van voormalig restaurant De Twee Schouwtjes aan de Oosterhaven in Medemblik. Frank Gorter en Vasco Zeilemaker varen met de realisering van hun droom een nieuwe koers, met een volledig nieuw interieur én nieuwe kaart, maar mét het huidige vertrouwde (keuken)team.


Binnen het restaurant krijgen jongeren met gedragsproblemen en statushouders die buiten de boot dreigen te vallen, door middel van een arbeidstraining-traject de kans om zichzelf te ontwikkelen. Onder leiding van Vasco en Frank maken deelnemers overdag deel uit van het team, waarbij ze nieuwe vaardigheden leren, hun zelfbeeld verbeteren en zien dat ze ergens tussen passen en goed in zijn. Op die manier leren ze omgaan met verantwoordelijkheden en samenwerken. Uiteindelijk sluiten zij het traject af met nieuwe kennis en vaardigheden, die hun kansen op de arbeidsmarkt en in de maatschappij aanzienlijk vergroten.
Bij restaurant Misfits kan men terecht voor koffie, een heerlijke lunch of uitgebreid diner. De bar beneden gaat weer open. Het restaurant met prachtig terras aan het water is dagelijks vanaf 09.00 uur geopend. Stap eens binnen en geniet van het lekkere eten en nieuwe sfeer.

Artikel geplaatst op dinsdag 08 mei 2018 - 12:32