Rodi

Nieuw gezicht Peut Koper

Sam en Gerda Kaarsemaker en nieuw gezicht bij Peut Koper: Ronald Kristel (r). (Foto: aangeleverd)

MEDEMBLIK – Ronald Kristel is per 1 juni het nieuwe aanspreekpunt bij tankstation Peut Koper. Samen met Sam en Gerda Kaarsemaker zet hij het bedrijf voort.


Service zit de 52 jarige Kristel in het bloed. De Medemblikker werkte twintig jaar bij Cateringservice KLM, toen de ondernemerskriebels op begonnen te spelen. Tijdens het sportevenement De Vooroeverloop raakten Ronald en Gerda in gesprek en tussen die twee bleek een goede klik. Toen Gerda aangaf het rustiger aan te willen doen, dacht Ronald: ‘Dit is mijn kans!’. Een bedrijf dat te maken heeft met auto’s, was altijd al een jongensdroom van hem.
Sam en Gerda runnen het tankstation al 25 jaar met veel plezier. Nu Ronald zich gaat ontfermen over de shop en serviceproducten; als banden- en accuwissel, krijgen ze de ruimte om de focus op andere dingen te leggen. Gerda: “Het is tijd om een deel van het bedrijf over te dragen. Dit doen we met een gerust hart, we hebben in Ronald de juiste persoon hiervoor gevonden!”
Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Ronald. “Klanten kunnen bij mij dezelfde vriendelijkheid verwachten als dat ze gewend zijn”, zeg hij vastberaden. Ook heeft hij veel plannen, zoals het uitbreiden van het assortiment met fietsverhuur en de verkoop van tuinhaarden. “En is uw ruitenwisservloeistof op, moeten uw banden op de juiste spanning gebracht worden of zoekt u er een ‘hotel’ voor? Dan help ik u graag!”
Meer weten? Stap eens binnen bij Peut Koper aan de Randweg in Medemblik.

Artikel geplaatst op maandag 04 juni 2018 - 12:53