Rodi

Waarom is het van belang dat uw zaken goed op papier staan?

                        

Advertorial
ANDIJK / BENNINGBROEK - Wanneer heeft u voor het laatst naar uw testament gekeken? Met een goed testament kunt u vaak erfbelasting besparen voor uw erfgenamen.

Heeft u al een levenstestament gemaakt? Wist u dat u door middel van een levenstestament zelf kunt bepalen wie uw zaken mag regelen als u dat zelf tijdelijk of langdurig niet zou kunnen? Er hoeft dan geen rechter aan te pas te komen. In een levenstestament kunt u een volmacht opnemen voor uw bezittingen (denk aan huis, bankrekening e.d.) én kunt u zaken op medisch gebied vastleggen.

Schenken

Wat is er mooier dan te geven en te zien dat iemand anders daar van geniet? Dit is alleen niet altijd mogelijk, als hiervoor niet voldoende geld op de bank staat. Wist u dat schenken op papier dan een mooie oplossing kan zijn om alvast vermogen over te hevelen naar bijvoorbeeld uw familie?
U bent bij Mantel & Overtoom notarissen van harte welkom om ’n koppie tijdens onze gratis bespreking. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons kantoor om een afspraak te maken. Tijdens dit half uur geven we u advies over wat voor uw situatie nuttig is om te regelen.
Dokter d'Arnaudstraat 29, Andijk, telefoon 0228-592224. E-mail: infoandijk@mantelovertoom.nl.
Dokter De Vriesstraat 33, Benningbroek, telefoon 0229-591264. E-mail: infobenningbroek@mantelovertoom.nl.

Artikel geplaatst op zondag 10 juni 2018 - 06:00