Rodi

Advertorial
Oversluiten van hypotheek loont écht

Meer weten over een hypotheek oversluiten? Bel Harrald Snater voor een deskundig advies.

MEDEMBLIK – De hypotheekrente is nog steeds historisch laag. De kans is groot dat de rente van de huidige hypotheek hoger is, dan nu wordt aangeboden. Een deskundig advies over het eventueel aanpassen of oversluiten van de huidige hypotheek, kan een aanzienlijke maandlastenbesparing opleveren voor een langere periode. Dat geeft financiële rust.


Naast het verkrijgen van een veel lagere rente en wellicht nog extra geld voor verbeteringen, is het ook raadzaam de hypotheekconstructie eens goed onder de loep te laten nemen. Diverse mensen hebben misschien een aflossingsvrije en/of beleggingshypotheek. Zij kunnen dan eventueel kiezen om te gaan aflossen met zekerheid tegen een lagere maandlast dan de huidige.
Veel mensen worden in eerste instantie afgeschrikt door een hoge boeterente of denken dat ze na hun werkzame leven geen hypotheek meer kunnen krijgen. In de meeste gevallen loont het écht de moeite te laten beoordelen wat de actuele mogelijkheden zijn. De boete wordt vaak op korte termijn terugverdiend. En ook voor senioren en ondernemers is veel meer mogelijk dan in eerste instantie wordt gedacht.
Voor een deskundige en vrijblijvende afspraak over uw hypotheek, bel dan Harrald Snater (EFA/EHA) in Medemblik, tel. 06-53148550 of kijk op www.hypotheekmedemblik.nl.

Artikel geplaatst op maandag 11 juni 2018 - 10:52