Rodi

Sfeerproducten met oosters tintje bij Linda’s Lifestyle

Linda Dral en Ron Vermeulen heten iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen in Linda's Lifestyle in Medemblik. (Foto: aangeleverd)

MEDEMBLIK – De Radboudveste is een cadeau- en lifestylewinkel rijker. Linda’s Lifestyle opent zaterdag 30 juni haar deuren. In de knusse winkel staan sfeerproducten met een oosters tintje als boeddha’s, wierook en mozaïek windlichten. Ondernemers Linda Dral en Ron Vermeulen heten iedereen van harte welkom in hun nieuwe onderneming.


“Een eigen winkel was altijd al een droom van mij”, vertelt de 44 jarige Linda uit Purmerend enthousiast. “Samen met mijn man Ron Vermeulen en vier kinderen besloot ik de stap te zetten. Medemblik voelde gelijk zó goed. Toen we het pand in het Bagijnhof aangeboden kregen, wisten we gelijk: dit is dé plek!”. Al enige tijd runt Linda de webshop: www.lindaslifestylewebshop.eu. En dat met succes. Hierdoor ging de stap naar een ‘heuse’ winkel als steeds vanzelfsprekender voelen. Van kinds af aan voelt zij zich aangetrokken tot oosterse lifestyle-producten. “Eigenlijk is het voor mij een soort van uit de hand gelopen hobby”, stelt ze lachend. Wie de gezellige lifestyle- en cadeauwinkel bezoekt aan de Bagijnhof 20 in Medemblik, kan rekenen op een huiselijk, welkom en rustgevend gevoel. Van tuindraken tot mozaïek windlichten en van boeddha’s tot diverse soorten wierook, van alles is er te vinden. De winkel is maandag tot en met vrijdag geopend van 09.30 tot 17.30 uur, behalve maandag, dan 12.00 uur, op zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur.
Voor meer informatie, bel 06-22444308 of kijk op www.lindaslifestyleshop.eu.

Artikel geplaatst op dinsdag 26 juni 2018 - 11:44