Rodi

Bij Zwartgroen is het gras altijd groen

(Foto: aangeleverd)

ANDIJK - Zwartgroen is dé kunstgrasspecialist in Noord-Holland en onderhoudsvriendelijke buitenspecialist in de breedste zin van het woord. Daarnaast zijn ze nu ook de leverancier voor tuininrichting zoals terrasschermen, pergola's en terrasoverkappingen. "Wij bieden een mooi assortiment voor de zakelijke en particuliere tuinmarkt", vertelt eigenaar Edwin Winter.


In het nieuwe pand, binnen en buiten, is zo'n duizend vierkante meter tuininspiratie te vinden. "Het nieuwe pand aan Industrieweg 5 in Andijk biedt ons onder andere volop ruimte voor een binnen- en buitenshowroom. Ook hebben we ons assortiment uitgebreid. Toegevoegd worden houten en aluminium terrasoverkappingen, pergola’s op maat en terrasschermen."
Hulp nodig bij het installeren en/of plaatsen van kunstgras of iets anders? In samenspraak met de klant kunnen er ter plaatse installatiewerkzaamheden worden verricht. "Dat is onze grote kracht, het blijft allemaal bij korte lijnen en veel persoonlijk contact. Met het juiste advies vindt u het product dat het beste bij u past." Daarnaast heeft Zwartgroen een netwerk van hoveniers opgebouwd in Noord-Holland. "Hierdoor zijn we lokaal ook inzetbaar en goed vertegenwoordigd met onze kwaliteitsproduct uit Nederland. Kwaliteit doordat er bijvoorbeeld op ons kunstgras tien jaar garantie zit.
Zwartgroen is open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Telefoon: 0228-748123. E-mail: info@zwartgroen.nl. Meer informatie: www.zwartgroen.nl.

Artikel geplaatst op zondag 08 juli 2018 - 06:00