Rodi

’t Fortuin klaar voor kermis Wervershoof!

Feesthitduo René Karst & Stef Ekkel komt kermisdinsdag een feestje bouwen! (Foto: aangeleverd)

WERVERSHOOF - Bij 't Fortuin in Wervershoof zijn ze klaar voor komend kermisweekend. "Vorig jaar was het nog improviseren, maar dit jaar is ook ons gloednieuwe café helemaal klaar voor de kermis!"


Vrijdag 17 augustus is de aftrap met vanaf 22.00 uur in het café dj Cees Weel met de beste kermishits!
Zaterdag 18 augustus vanaf 21.00 uur staat de tap buiten, in de zaal, de tent en het café op volle sterkte! De podiums worden bezet door dj Cees Weel, dj Niek Zuidhoff en dj Bob Huisman.
Zondag 19 augustus vanaf 13.00 uur opent de eerste bar buiten, om 15.00 uur het café en om 18.00 uur de zaal. Op het buitenpodium start 't Fortuin op veler verzoek om 14.00 uur lekker op tijd met een verlaat eerste deuntje met lokale helden/vader-en-zoon duo Clemens & Clemens. Na dit optreden slingert dj Cees Weel de draaitafel aan. Om 18.00 uur betreedt Ronnie Ruysdael het buitenpodium voor een optreden; hij gaat pas weg als het echt een feest is! In de zaal maken De Zingende Barmannen er vanaf 20.30 uur een mooie show van met volop meezingers en tussendoor treedt Lesley Williams op: succes gegarandeerd met het Hazes-repertoire! In het café staat vanaf 20.00 uur dj Dolphin weer klaar.
Maandag 20 augustus om 13.00 uur gaat de tap open en vanaf 15.00 uur staat Revive gepland. Deze muzikale, jonge jongens uit Venhuizen doen de muziek uit de jaren vijftig en zestig herleven. Denk aan muziek van The Beatles, Johnny Cash, the Rolling Stones, Elvis Presley, et cetera. Om 18.00 uur barst het feest los met Snollebollekes, met hits zoals 'Links, rechts', '...En door', 'Lekker likkie' en natuurlijk 'Vrouwkes'. Daarna draait dj Cees Weel tot in de laatste uurtjes door. Vanaf 20.00 uur staat dj Dolphin in het café achter de draaitafel met zijn beste hits. Om 20.30 uur neemt dé partyband van Noord-Holland - Phoenix - het publiek in de zaal mee op een muzikale reis door de tijd. Van de vintage jaren zestig, disco uit de jaren zeventig en The Very Eighties tot de foute Nineties, muziek uit de zero’s en als eindstation de Top40. Afgewisseld met dj Jacco Deen verwacht 't Fortuin weer een topavond!
Dinsdag 21 augustus om 15.00 uur opent de eerste tap en om 17.00 uur staat Blue Star klaar. Opgericht in 1960 gaat Blue Star ook in 2018 nog onverminderd door met lekkere classic rock. Dj Cees Weel zal de kermis samen met Pascal Redeker, die als echte West-Fries als geen ander weet hoe je kermispubliek moet vermaken, buiten afsluiten. In de zaal maakt Phoenix er vanaf 20.30 uur weer een groot feest van. Rond 21.30 uur is er een onderbreking voor feesthitduo René Karst & Stef Ekkel met onder meer 'Liever te dik in de kist' en 'We zijn nog beter als we dronken zijn'. Dj Jacco Deen sluit de kermis in het café af met de beste hits uit de Top2000!
Ook dit jaar is er géén entree, een nieuw foodplein en munten die te gebruiken zijn bij de Quicksilverbar en ’t Fortuin. Op verzoek van de gemeente kunnen jongeren van 18-25 jaar polsbandjes halen bij de muntenbalies (geldig legitimatiebewijs) om alcoholische dranken te verkrijgen. Op de fiets? Maak dan gebruik van de bewaakte fietsenstalling op de Nijverheidsweg. Het team van 't Fortuin wenst iedereen een gezellige, muzikale en zonnige kermis!

Artikel geplaatst op woensdag 15 augustus 2018 - 11:48

Foto's