Rodi

Kermis bij Quicksilver bar

WERVERSHOOF - "De gezelligste en leukste kermis aan het randje van het IJsselmeer is weer aanstaande: kermis Wervershoof! Wij van de Quicksilver bar (Berebar) willen deze reputatie hooghouden en hebben weer een blik met artiesten opengetrokken om deze kermis wederom in het geheugen te laten printen", aldus het team.


"Vrijdag is het zoals elk jaar 'mooi zitten en dom kijken', lekker op het achterplein van Beer. Zaterdag - als de weg afgesloten is - gaat het feest beginnen met onze grote vriend dj Jos en later komt Rob Lee hem afwisselen. Binnen hebben we vanaf middernacht weer de doldwaze Joost en Nano. Why tell me why, maar het is feest!"
"Zondag - als de zweef in de hoek begint te draaien - begint bij ons Moers te spelen met bekende Nederlandstalige liedjes en gekkigheid op het podium. Tegen 20.00 uur staat dj Jeroen op iedereen te wachten om lekkere beats uit de speakers te laten horen; 100 procent feestgarantie op de Dorpsstraat! Binnen zijn Dennis & Stefan er voor de rockliefhebbers. Van AC/DC tot ZZ Top; het komt allemaal voorbij."
"Maandag staat in het teken van de Middag van Amsterdam. Local look-a-like Frans Duits (Roy Verlaat voor de insiders) heeft weer een tal fantastische collega’s weten te vinden die deze middag langskomen, waaronder Miss Lique, Wesly Bronckhorst, Vincent Collet en Dennis Alberti (kleinzoon van Willeke). Dit belooft een grandioze middag te worden! In de avond komt wederom onze grote vriend dj Jos de boel op stelten zetten zoals alleen hij dat kan. Binnen is het weer tijd voor niemand minder dan Docter Decibel himself: dj Tino."
"Dinsdag, alweer de laatste dag. Daarom beginnen we lekker op tijd! Vanaf 10.00 uur is het kermisontbijt er weer op het achterplein en vanaf 13.00 uur begint het feest met Niels van der Gulik en Jos Kolenberg and friends. Ook is Alice Springs geboekt om er helemaal een feest van te maken! Na de livebands komt dj Jos weer de laatste eindspurt geven aan deze kermis 2018. En: dj Erick E komt langs om echt het alleronderste uit de kan te halen! Binnen gaat het weer los met Tino."
Het achterplein is van zondag tot dinsdag geopend vanaf 16.00 uur voor biefstukken uit de pan en saté van Slagerij Ruiter. "Ook zijn er lekkere broodjes voor de kleine trek!" De munten van de Quicksilver bar zijn ook geldig bij 't Fortuin (en andersom). "Tot slot willen wij de buren bedanken en iedereen die wat met de kermis te maken heeft. Wij wensen iedereen een fantastische kermis toe!"

Artikel geplaatst op maandag 13 augustus 2018 - 14:28