Rodi

Kindermarathon in het Zwembad

MIDWOUD - De kindermarathon in het Zwembad in Midwoud is terug van weg geweest. Zondag 9 september om 13.00 uur staat de marathon weer op het programma. Wie komt deze laatste dag van het seizoen meestrijden?


Kinderen kunnen zich gratis opgeven in teams van maximaal zes personen. Individueel opgeven kan ook. Na afloop staan pannenkoeken klaar voor alle bikkels en de aanmoedigers. Deelnemers moeten deze dag uiterlijk 12.45 uur aanwezig zijn en minimaal in het bezit zijn van een A-diploma. Aanmelden kan bij de kassa/kiosk van het Zwembad.
Verder is het Zwembad op zoek naar een kassa/kiosk-vrijwilliger. Wie vindt het leuk om een aantal dagdelen per seizoen als vrijwilliger bij het zwembad aan de slag te gaan? Deze vrijwilliger is het 'gezicht' van het Zwembad, verkoopt entreekaartjes, ijs en snoep en zet koffie voor de badmeester. Werktijden zijn in overleg. Geïnteresseerd? Stuur een berichtje naar Robbert van Meulem (bestuurslid en kassakiosk-coördinator): rvanmeulem@quicknet.nl of 06-12177381.
Het Zwembad is te vinden aan Tripkouw 36a in Midwoud. Telefoon: 0229-201245. Meer informatie? Kijk op www.facebook.com/hetzwembad .

Artikel geplaatst op donderdag 06 september 2018 - 06:00