Rodi

Trouwbeurs op Strandpaviljoen de Zoete Zee
Wie wint een complete trouwdag?

(Foto: aangeleverd)

MEDEMBLIK - Op Strandpaviljoen de Zoete Zee in Medemblik wordt zondag 23 september een trouwbeurs gehouden. Wie wil er trouwen met het IJsselmeer als uitzicht en de voeten in het zand? Of is er al een locatie uitgekozen en wil je weten welke bedrijven ervoor kunnen zorgen dat de trouwdag voorspoedig verloopt? Alle bruidparen die bezig zijn met de voorbereidingen van hun aanstaande huwelijk in 2019 worden op deze beurs in de watten gelegd door een behoorlijk aantal trouwprofessionals uit de regio.


De mooie buitensetting van deze unieke locatie wordt gevuld met standhouders die zich met trouwen bezig houden. Bovendien kunnen bezoekers het strandpaviljoen beleven in een trouwsfeer. Denk aan het kennismaken met bijzondere bedrijven uit de regio die alles weten over trouwjaponnen, herenkostuums, kinderkleding, trouwringen, bloemsierkunst, styling, decoratie en natuurlijk trouwfotografie. Maar ook de muziek voor de feestavond mag zeker voor een goed feest niet ontbreken. Er staan bedrijven die het inhoudelijke deel van de trouwdag kunnen begeleiden zoals een weddingplanner, ambtenaar van de burgerlijke stand en live muziek voor tijdens de ceremonie. Maar ook praktische zaken zoals drukwerk, huwelijksreis, kapsels en make-up zijn belangrijke dingen om vooraf te plannen. Bijzonder is dat één van de bezoekende bruidsparen, uit de afspraken die gemaakt worden, een prachtige prijs uitgereikt krijgt: een prijzenpakket voor een complete trouwdag! Deze prijs wordt aangeboden door alle standhouders van deze beurs.
Meer informatie over het organiseren, plannen en invullen van de trouwdag? Kom dan 23 september naar de Zoete Zee in Medemblik. Tussen 11.00 en 16.00 uur staan alle professionals klaar met informatie, tips en adviezen. De Zoete Zee is te vinden aan de Vooroever in Medemblik. Aan de kinderen is ook gedacht, dus neem ze lekker mee. De Zoete Zee is een kindvriendelijke plaats.

Artikel geplaatst op donderdag 06 september 2018 - 09:51