Rodi

Back2Sportdag op Raadhuisplein
Gratis aanbod voor alle sportliefhebbers

WERVERSHOOF – Mensen die op zoek zijn naar een sport- of beweegactiviteit, maar niet zo goed weten wat de mogelijkheden zijn, worden aangeraden om zaterdag 22 september van 13.30 tot 16.00 uur aanwezig te zijn op het Raadhuisplein in Wervershoof. Het plein wordt gevuld met sportactiviteiten voor jong en oud, aangeboden door de lokale sportaanbieders.


Zaterdag 22 september valt midden in de Nationale Sportweek (15 tot en met 29 september) en aan het begin van het nieuwe sportseizoen. Dit is dan ook een mooie gelegenheid om de lokale sporten wat beter te leren kennen. De lokale sportaanbieders organiseren speciaal voor de inwoners van Wervershoof en omstreken verschillende activiteiten. De activiteiten variëren van kickboxclinics tot schaakwedstijden waar iedereen vrij in kan stromen. Tot nu toe zijn de volgende sportaanbieders aanwezig: Fysio WFO, Handbalvereniging VVW, Sport- en Wellnesscenter De Dars, Sportwandelschool Hoorn/West-Friesland, Schaakvereniging Revanche, West-Fries Taekwondo Centrum, Team Sportservice West-Friesland, Crossfit 1693 en Voetbalvereniging VVW.
Kom dus sportief gekleed en haal bij het kraampje van Team Sportservice een stempelkaart. Met deze kaart weten deelnemers of ze alle activiteiten gedaan hebben én of ze in de prijzen vallen! Neem voor meer informatie contact op met Rosa Schouten van Team Sportservice: rschouten@teamsportservice.nl of 0229-287700. Of kijk op www.teamsportservice.nl/west-friesland. Deze dag is een initiatief van Schaakclub Revanche en Winkelend Wervershoof.

Artikel geplaatst op vrijdag 07 september 2018 - 09:05