Rodi

Open dag bij Sport- en Wellnesscenter De Dars

WERVERSHOOF - Sport- en Wellnesscenter De Dars, gevestigd aan de Europasingel 114 in Wervershoof, houdt zondag 16 september van 10.00 tot 15.00 uur een open dag. Wie zich deze dag inschrijft als nieuw lid, betaalt geen inschrijfgeld (35 euro). Bovendien krijgen nieuwe leden een leuke koffer cadeau.


Persoonlijke sportdoelen worden altijd met de fitnesscoach besproken. Onder professionele begeleiding worden deze sportdoelen behaald. Door de ruime openingstijden van De Dars kan het sporten breed ingepland worden. De Dars faciliteert onder andere de spinninglessen en de groepsles Gladiator, maar iedereen bepaalt zelf welke lessen er gevolgd worden en wanneer. Sport- en Wellnesscenter De Dars werkt met abonnementen voor minimaal drie maanden, waarbij een tijdelijke stop twee keer per jaar mogelijk is.

Nieuw

Fiets vrijuit zonder afgeleid te worden en ga helemaal op in het schitterende landschap dat te zien is op het scherm. Dat is het idee van de nieuwe Myride bike, waarvan De Dars er twee in de club heeft staan. Op het scherm zijn beelden te zien van meer dan vijfhonderd unieke locaties uit de hele wereld. De video op het scherm is gerangschikt naar type fietsinspanning (terrein, afdaling, vlak, gemengd en klimmen), zodat de gebruiker een afspeellijst kan samenstellen die voldoet aan zijn of haar uw behoeften op het gebied van entertainment en training. Beelden van gevarieerde terreinen, muziek van goede kwaliteit en eersteklas voiceover-coaching zorgen samen voor leuke, maar ook pittige trainingen. Ook is het mogelijk te kiezen voor een intervaltraining van dertig minuten met een hoge intensiteit.
Ook nieuw bij De Dars is Fitpoints, waarmee leden hun eigen cadeau kunnen kiezen in de webshop die te vinden zijn in de MyLogiFit App. Des te vaker iemand komt sporten, des te meer punten dat oplevert. De cadeaus variëren van een maand gratis sporten tot een hotelovernachting in een Superior Kamer van Hotel Van Der Valk.
Kom langs tijdens de open dag. Meer informatie is te vinden op www.dedars.nl. Facebook: SportenWellnesscenterDeDars. Instagram: @dedarswervershoof.

Artikel geplaatst op zondag 16 september 2018 - 06:00