Rodi

Open weekend Golfbaan De Vlietlanden

Maak kennis met de golfsport bij De Vlietlanden aan de Grutteweide in Wervershoof. (Foto: aangeleverd)

WERVERSHOOF - Golfbaan De Vlietlanden is uitermate geschikt om kennis te maken met de golfsport. In het weekend van zaterdag 22 en zondag 23 september is er van alles te doen voor jong en oud.


Andy Evans geeft ieder heel uur gratis golfles. Er staat een buggy klaar om geïnteresseerden een rondleiding te geven over de golfbaan. Er zijn golfspelletjes voor jong en oud en een springkussen voor de allerkleinsten. Ook voor bedrijven is golfbaan De Vlietlanden erg aantrekkelijk. Er is een zeer levendige businessclub die in het seizoen één keer per maand bij elkaar komt. Zij eten met elkaar en lopen negen holes, met een ongedwongen netwerkborrel achteraf. Meer informatie staat op de Facebookpagina van Golfbaan De Vlietlanden.
Kom langs tijdens het open weekend op 22 en 23 september. Beide dagen is de golfbaan geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Word lid van Golfbaan De Vlietlanden en betaal tot 1 mei 39 euro per maand. De golfbaan is gelegen aan Grutteweide 31 in Wervershoof. Meer informatie: www.golfbaandevlietlanden.nl.

Artikel geplaatst op zondag 16 september 2018 - 06:00