Rodi

Magazijnleegverkoop bij EP:Beerepoot

(Foto: aangeleverd)

ZWAAGDIJK-OOST - Het magazijn van EP:Beerepoot aan de Bollenmarkt in Zwaagdijk-Oost opent zondag 23 september om 10.00 uur de deuren voor de populaire magazijnleegverkoop. Profiteer acht dagen lang van extreem hoge kortingen op elektronica van topmerken. Wees er snel bij, want op is op.


De altijd drukbezochte magazijnleegverkoop van EP:Beerepoot is inmiddels niet meer weg te denken. Het gehele magazijn wordt opgeruimd om plaats te maken voor de allernieuwste modellen en dat levert spectaculaire aanbiedingen op. Wasmachines, drogers, (Oled)televisies, stofzuigers, koelkasten, inbouwapparatuur, koffiemachines en audio gaan weg voor bodemprijzen. Prachtige producten van onder andere Liebherr, Bosch, Samsung, Siemens, Philips, Miele, HEOS, Sonos, Bose, Sony, LG, Jura en AEG zijn aanwezig. Maar ook de mooiste barbecuemerken.
Vele klanten weten de weg naar het magazijn aan de Bollenmarkt te vinden. Niet alleen vanwege de hoge kortingen, maar ook vanwege het uitgebreide advies, de ongekende service en garantie die zij van EP:Beerepoot gewend zijn. Een mooie aankoop gedaan, maar geen ruimte in de auto? Maak zondag 23 september gratis gebruik van de Mercedes-Benz-bestelwagens van Gomes.
Iedereen is van zondag 23 tot en met 30 september van harte welkom op Bollenmarkt 15 in Zwaagdijk-Oost (WFO-terrein). Beide zondagen is het magazijn van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Van 24 tot en met 29 september zijn klanten van 10.00 tot 18.00 uur welkom. Meer informatie en aanbiedingen: www.epbeerepoot.nl.

Artikel geplaatst op zondag 23 september 2018 - 06:00