Rodi

Doe mee met de Westfriese Beursvloer

REGIO - Westfriese Uitdaging en Vrijwilligerspunt presenteren donderdag 22 november de Westfriese Beursvloer, het leukste maatschappelijke evenement van West-Friesland. Dit jaar is de Rabobank West-Friesland de gastheer van het evenement.


Tijdens de beursvloer handelen bedrijfsleven en non-profitorganisaties in kennis, materialen, sociale activiteiten en klussen. Elk jaar weer is het evenement gezellig en druk en er worden mooie matches gesloten. Tom van Roon, directeur Particulieren van Rabobank West-Friesland: "Wij steunen al jaren met trots het initiatief van de beursvloer. Het verbinden van partijen met elkaar. Enerzijds de maatschappelijke organisaties die een vraag hebben en anderzijds het bedrijfsleven die hier een invulling aangeven. Dit past goed bij het coöperatieve karakter van de Rabobank." Ook Univé Hollands Noorden heeft vanaf de eerste beursvloer meegeholpen om het evenement tot een succes te maken. Ook dit jaar doen zij weer mee. Univé laat weten: "Wij vinden de beursvloer belangrijk omdat daar verrassende contacten ontstaan waarbij wensen en aanbiedingen worden samengebracht. Ieder jaar levert dit weer leuke, gezellige, zinnige en geslaagde acties op, waar we ons betrokken bij voelen en graag aan meewerken. Op deze manier kunnen we gericht iets terugdoen voor de West-Friese samenleving."

Zonnetje

Alpha Tours Hem is ook zo’n topper die al vijf jaar actief meedoet met de Westfriese Beursvloer. Naast ieder jaar een mooi aanbod, denkt mede-eigenaar Irene de Jong-Thibaudier mee in de voorbereidingen. "Juist omdat wij weten dat verenigingen en stichtingen niet altijd de middelen hebben om leuke uitjes te financieren, stellen wij twee mini touringcars beschikbaar. Zo kunnen zij hun leden of juist de vrijwilligers verrassen op een leuk uitje. En als het dan ook nog eens mooi weer is, wordt iedereen extra in het zonnetje gezet! Wij voelen ons maatschappelijk betrokken en dragen graag ons steentje bij", aldus Irene.
West-Friese bedrijven en non-profitorganisaties zijn van harte welkom. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.westfrieseuitdaging.nl of www.vrijwilligerspunt.com/beursvloer .

Artikel geplaatst op zondag 30 september 2018 - 06:00