Rodi

Laatste kans op hoge kortingen bij EP:Beerepoot

ZWAAGDIJK-OOST - De razend populaire magazijnleegverkoop van EP:Beerepoot loopt helaas alweer bijna op zijn eind. De hele week was het een drukte van jewelste. Bij het openen van de deuren stonden dagelijks de koopjesjagers klaar en dus is de voorraad in het magazijn flink uitgedund. Maar wees niet getreurd; er staat nog voldoende.


Het gehele magazijn wordt opgeruimd om plaats te maken voor de allernieuwste modellen en dat levert grootse aanbiedingen op. Klanten ontvangen nog tot en met zondag 30 september extreem hoge kortingen op elektronica van topmerken. Wasmachines, (OLED)televisies, stofzuigers, koelkasten, drogers, inbouwapparatuur, koffiemachines en audio gaan weg voor bodemprijzen. Liebherr, Bosch, Samsung, Siemens, Philips, Miele, HEOS, Sonos, Bose, Sony, LG, Jura, AEG en vele andere A-merken zijn aanwezig. Naast spectaculaire kortingen ontvangen klanten natuurlijk ook het uitgebreide advies, de ongekende service en garantie die zij van EP:Beerepoot gewend zijn.
Kijk voor een greep uit de aanbiedingen in deze krant, maar kom langs voor álle aanbiedingen! Zaterdag 29 september is iedereen welkom van 10.00 tot 18.00 uur en zondag 30 september is het magazijn op Bollenmarkt 15 in Zwaagdijk-Oost van 10.00 tot 17.00 uur geopend.

Artikel geplaatst op zondag 30 september 2018 - 06:00