Rodi

- Advertorial - 

ANTIEK & CURIOSA MARKT

(Foto: aangeleverd)

OP ZATERDAG 6 OKTOBER EN ZONDAG 7 OKTOBER KUNT U DE LANGVERWACHTE ANTIEK EN CURIOSA MARKT IN DE BONIFACIUSKERK TE MEDEMBLIK WEER BEZOEKEN. ER STAAN DAN WEER VELE KRAMEN IN DE SFEERVOLLE KERK MET ALLERLEI ARTIKELEN. ANTIEK, CURIOSA BROCANTE GROOTMOEDERSTIJD RETRO EN VINTAGE, IS HET NU DAT ENE GLAASJE WAT NOG ONTBREEKT OF DIE LEUKE OUDE POP, 90% KANS DAT U HIER ZULT SLAGEN.

NIET HET GEWENST ARTIKEL GEVONDEN, WAAR U VOOR GEKOMEN BENT? ….U GAAT ALTIJD NAAR HUIS MET EEN GEWELDIG KOOPJE.
DE HANDEL STAAT DAN OOK OVERAL OP EEN REPRESENTATIEVE MANIER UITGESTALD. OOK HIER GELDT ETALEREN DOET VERKOPEN.
KLEIN MEUBILAIR GLASWERK (KRISTAL), SERVIEZEN, HUMMEL BEELDJES, MOOIE SIERRADEN, (OUDE) BOEKEN, HANDWERKSPULLEN, OUD SPEELGOED EN NOG VELE ANDERE ARTIKELEN VAN HOGE KWALITEIT. OP ZOEK NAAR HET KOOPJE VAN JE LEVEN, CADEAU OF APART UNIEK ANTIEK OBJECT BEZOEK DAN DE MARKT.
VERMOEID VAN HET SPEUREN NAAR DAT UNIEK KOOPJE DAN IS HET TIJD OM IN DE GEZELLIGE FOYER TE GENIETEN VAN EEN KOPJE KOFFIE MET APPELTAART OF HEERLIJK BROODJE, KOPJE SOEP EN EEN GLAASJE WIJN.
DE MARKT IS OP 6 OKTOBER VAN 10.00 TOT 17.00 UUR EN 7 OKTOBER VAN 12.00 TOT 17.00 UUR IN DE BONIFACIUSKERK KERKPLEIN 9 MEDEMBLIK ENTREE € 2,00 MET EEN GRATIS KOPJE KOFFIE OF THEE

Artikel geplaatst op vrijdag 28 september 2018 - 14:00