Rodi

Ledschermbus: ware eyecatchers en overal inzetbaar

Ledschermbus beschikt op dit moment over twee voertuigen: een Volkswagen T2 pick up en een Piaggio APE P501. (Foto: aangeleverd)

ANDIJK - Andijk is sinds 3 september een uniek bedrijf rijker! Ledschermbus.nl houdt zich namelijk bezig met de verhuur van mooie en unieke oldtimer voertuigen met mobiele (led-)schermen. Het bedrijf beschikt op dit moment over twee voertuigen. De eerste is een Volkswagen T2 pick up uit 1976 met een led-scherm van 2,5 x 1,5 meter. Het tweede voertuig is een Piaggio APE P501 uit 1981 (tuktuk). Hierop staan twee grote tv-schermen van 165 centimeter tegenover elkaar, zodat van twee kanten op de schermen gekeken kan worden.


De voertuigen zijn ware eyecatchers en overal inzetbaar. Of het nu gaat om een festival, bedrijfspresentatie, productlancering, bruiloft, opening, jubileum of feest; men kan echt letterlijk alle kanten op. Rick Veldhuizen, eigenaar: "Via een laptop kan alle content eenvoudig op de schermen worden afgespeeld. Dit kan een Powerpoint-presentatie zijn, maar ook een film, video, live-stream, enzovoorts. Ook kunnen wij rijdend reclame maken voor een productpresentatie of promotie door geheel Nederland. De bus heeft een eigen stroomaggregaat." Veldhuizen vervolgt: “Vanaf eind november zal de VW-bus een gloednieuw led-scherm krijgen. Deze wordt 3 x 2 meter, in hoogte verstelbaar en draaibaar. Het scherm heeft glashelder beeld en hoge lichtopbrengst. Zo zijn we helemaal klaar voor de toekomst met de led-schermbus.”

Outdoorbioscoop

Ook beschikt ledschermbus.nl sinds kort over een groot scherm met beamer voor bijvoorbeeld een outdoor- of indoorbioscoop. Het opblaasbare scherm heeft een omtrek van 8 x 6 meter. "Zo kun je een prachtige bioscoop op je sportclub, sporthal, maar ook op je buurtfeest, park of strand neerzetten."
Nieuwe tuktuk

Een tweede tuktuk wordt op dit moment gerestaureerd. Veldhuizen: “Hierop zullen we enkele modules gaan bouwen. Deze modules kunnen op beide tuktuks worden gezet. Momenteel leggen wij de laatste hand aan een mooie eikenhouten bar met led-verlichting. Deze is ideaal bij openingen, recepties, bruiloften en andere feesten. Ook zal er in de winter nog een 'icebar' bijkomen, voorzien van een lading ijs voor koude drankjes et cetera, die dan voor de zomer klaar is."
Open dag

Ledschermbus houdt vrijdag 26 oktober een open dag. "Iedereen is van harte welkom op Industrieweg 1f in Andijk van 15.00 tot 19.00 uur om met ons en onze voertuigen kennis te komen maken." Meer informatie over het bedrijf en de mogelijkheden: www.ledschermbus.nl of www.outdoorbioscoop.nl.

Artikel geplaatst op maandag 22 oktober 2018 - 10:59