Rodi

Mobiel Interieur: voor sfeervol wonen en design

De adviseurs van Mobiel Interieur. (Foto: aangeleverd)

ANDIJK - De achtduizend vierkante meter grote woonwinkel van Mobiel Interieur is te vinden in Andijk. Vanuit heel Noord-Holland en ver daarbuiten komen klanten naar de indrukwekkende showroom waar zij gastvrij ontvangen worden met een kopje versgemalen koffie. Natuurlijk krijgen bezoekers de ruimte om in alle rust rond te kijken.


Mobiel Interieur combineert die West-Friese gemoedelijkheid en gastvrijheid met een grondige kennis van de interieurbranche. Voor een persoonlijk interieuradvies komen de adviseurs graag bij de klant thuis. Samen op weg naar een perfect eindresultaat.
Mobiel Interieur, gerund door de broers Harm en Gerrit-Jan van der Leek, is een familiebedrijf met bijna honderd jaar ervaring. Het bedrijf is altijd vernieuwend in het aanbod van designmeubels. Het team van Mobiel Interieur bestaat uit elf enthousiaste professionals die stuk voor stuk een verfrissende kijk hebben op eigentijds wonen. Fijnproevers die op zoek zijn naar een niet-standaard product, zijn bij Mobiel Interieur aan het juiste adres. Denk aan een designbank, fauteuil, tafel of kast in een andere maat, kleur, vorm of materiaalsoort. Dat kan bij Mobiel Interieur; 'nee' is geen optie. Maatwerkkasten en -tafels zijn zelfs de specialiteit van het familiebedrijf. Mobiel Interieur gaat naar eigen zeggen verder waar andere woonwinkels stoppen. De service stopt niet bij de aflevering van de meubels. Achteraf nog niet helemaal tevreden over de aankoop? Mobiel Interieur lost het op.
Het adres van de showroom is Dijkweg 50 in Andijk. Voor de deur is ruime parkeergelegenheid. Kijk voor meer informatie op www.mobielinterieur.nl.

Artikel geplaatst op zaterdag 10 november 2018 - 09:43