Rodi

Kerstactiviteiten bij Manege de Vleet

ANDIJK - Bij Manege de Vleet in Andijk vinden de komende week drie activiteiten plaats waar belangstellenden aan mee kunnen doen.


Donderdag 27 december is er van 13.30 tot 17.00 uur een middag vol vermaak. Er worden diverse activiteiten georganiseerd met en zonder pony’s/paarden. Deelnemen kan ook voor wie niet op de manege lest of nog helemaal geen ervaring heeft met paarden. De moeilijkheidsgraad wordt aangepast bij mensen zonder ervaring. "We gaan deze dag ook rijden. Heb je een eigen veiligheidscap en rijkleding? Neem deze dan mee", laten ze bij de manege weten. "Wat gaan we doen: hoefijzerwerpen, behendigheidsrace (met pony/paard), koekhappen en nog veel meer. Opgave is definitief na betaling van 15 euro per persoon voor deelname."

Fotoshoot

Vrijdagmiddag 28 december van 13.00 tot 16.00 uur is er een fotoshoot. "Als eerste gaan we de paarden en pony’s mooi maken en versieren (je mag ook zelf spulletjes meenemen van huis); daarna mag iedereen met zijn favoriet op de foto. De kosten zijn 15 euro per deelnemer inclusief twee foto’s op groot formaat. Meerdere foto’s zijn bij de fotograaf tegen extra kosten na te bestellen. De foto’s zijn achteraf te verkrijgen bij de fotograaf."

Disco rijden

Vrijdag 28 december van 18.30 tot 21.30 uur is er disco rijden. "We rijden in de grote bak. Je mag vrij rijden maar langs de kant staat begeleiding die kan helpen waar nodig. Iedereen die zelfstandig kan stappen, draven, galopperen en sturen mag meedoen. Deelnemers worden ingedeeld op niveau en er volgt dus een indeling op Facebook en de website. De indeling is ook te vinden op de manege. Je mag je paardenvoorkeur doorgeven bij aanmelding. De kosten zijn de kosten van een les: 20 euro/22,50 euro voor een losse les of een rit van de rittenkaart. Leuke muziek meenemen mag natuurlijk altijd! Tijd: 18.30 tot 19.30 uur voor minder gevorderden, 19.30 tot 20.30 uur voor gevorderden en 20.30 tot 21.30 uur voor pensionklanten en personeel.
Zin om mee te doen? Meld dan aan bij Manege de Vleet: info@hcdevleet.nl, bel/sms/app naar: 06-23691312, via de website: www.hcdevleet.nl of via Facebook: manege de vleet andijk. Langskomen kan ook: Manege de Vleet, Vleetweg 28 in Andijk.

Artikel geplaatst op maandag 17 december 2018 - 11:15